Stiri: Companii

Performance & Recognition Awards 2022

Performance & Recognition Awards 2022 și-a desemnat câștigătorii

19.10.2022

Performance & Recognition Awards 2022. Profesioniști din companii de top, premiați la gala Performance & Recognition Awards. Institutul de Marketing a sărbătorit 10 ani de activitate în România, alături de Chartered Institute of Marketing, premiind perseverenţa profesioniştilor care s-au dezvoltat prin cursuri şi programe de certificare și apreciind investiţiile reale în sprijinul angajaţilor din partea performerilor industriilor din România.

Institutul de Marketing a sărbătorit un deceniu de activitate

Institutul de Marketing a sărbătorit, în luna octombrie, un deceniu de activitate, organizând, în premieră, gala ”Performance & Recognition Awards” care a premiat perseverenţa, răbdarea, pasiunea, curiozitatea şi dorinţa de perfecţionare a profesioniştilor care s-au dezvoltat și transformat prin cursuri şi programe de certificare, dar și profesionalismul și rezultatele din piața de marketing și contribuția lor la creșterea sănătoasă a afacerilor și organizațiilor din România.

În cadrul unui eveniment devenit tradiție, cu schimb valoros de know-how, paneluri de discuții, networking și acces la workshop-uri, care a adunat cursanți și absolvenți, traineri, dar și principalii actori ai pieței de profil, gala a fost un prilej de recunoaștere a meritelor celor care au investit în perfecționare.

Performance & Recognition Awards 2022. Performanță și recunoaștere

Pentru cei mai mulți absolvenți, trainingul certificat CIM (Chartered Institute of Marketing) este descris drept „trainingul care le-a schimbat viața”.

Printre absolvenții premiați la ceremonie s-au numărat:

  • Veronica Bogdacenco, coordinator de marketing digital la Fitch Ratings în Marea Britanie – „pentru cea mai spectaculoasă transformare de carieră internațională, de la jurnalism la marketing prin conținut și specialist în optimizarea ratei de conversie”
  • Cristina Râmbu de la Engie – „pentru proiectele reușite de Customer Journey și Customer Experience Management și perfecționarea continuă ca profesionist, manager de echipă și resurse”;
  • Alina Dîmbean, de la E.ON România – „pentru performanța de a coordona proiecte devenite de referință la nivel de grup și premiate la nivel internațional și arhitectura specială a echipelor organizate în jurul traseelor (“customer journeys”) și momentelor care contează pentru clienți (“moments that matter”)”
  • Oltea Belciuganu de la Brandocracy – „pentru cea mai îndelungată activitate de Chartered Marketer din România”
  • Ina Ilie (Bădărău) de la Medlife – primul profesionist care a urmat două programe specializate avansate CIPR, de nivel 7

Premiile acordate

Premiile acordate companiilor din piață poartă nume ale valorilor promovate de Institut sau ale cursurilor pe care le-a adus în România alături de partenerii săi din Marea Britanie: Managing Business Growth pentru Emag, Managing Services & Product Innovation pentru Enel, Growing Brands Internationally pentru Valvis Holding, Most Efficient HR and Training Support for Marketing Innovation pentru BCR și Mastering Metrics pentru SAS România.

Premii speciale

Pentru că performanța de marketing se atinge numai când este susținută de la vârf, au fost prezentate două premii speciale către doi directori generali: Marian Dumitrescu și Fady Chreih. Premiul Brand Activations Stars. Innovation and Reliability i-a fost acordat lui Marian Dumitrescu de la Fieldstar, iar premiul Managing Brands. Most Inspiring CEO Marketer i-a fost acordat lui Fady Chreih de la Regina Maria.

Measuring Marketing Performance

Un premiu special, Measuring Marketing Performance, a fost acordat Arinei Ureche de la BRAT, pentru creşterea şi transformarea Biroului Român de Audit al Tirajelor în Biroul Român de Audit Transmedia într-un veritabil partner al profesioniştilor de marketing pentru investiţii de media eficace, performanţă bazată pe date, extinderea permanentă a ariei de monitorizare de la online la outdoor şi sfera influencerilor şi perseverenţa de a creşte şi consolida o necesară instituţie de încredere pe piaţa românească.

Performance & Recognition Awards 2022. Trainerii premiați

Trainerii premiați au fost:

  • Andreea Coca (Sodexo) – primul absolvent din România al programului de Leadership în Marketing
  • Laura Mihăilă (Raiffeisen Bank) – pentru activitatea susținută ca autor și designer de programe inovative de training de profil
  • Elena Dobre (Zarbi) – pentru dedicarea și responsabilitatea cu care sprijină branduri românești și internaționale să crească și să prospere folosind instrumente de marketing digital
  • Ana Maria Băjan (Caroli Foods) – pentru ambiția de a dezvolta un program de creștere a vânzărilor în e-commerce

„Pentru mine, libertatea a însemnat în primul rând acces la educație.” – a spus Aneta Bogdan, după ce a evocat ce însemna marketingul în perioada comunistă și post-decembristă și care i-a felicitat pe profesioniștii care continuă să învețe. Aneta Bogdan, care s-a numărat printre cei premiați la eveniment, a fost primul Chartered Marketer din România, cea mai înaltă distincție acordată de Chartered Institute of Marketing (CIM) pentru profesioniștii certificați și care urmează și un program de pregătire continuă și este în prezent singurul Fellow al CIM din România.

Citeşte şi Strategii de marketing pentru companiile din sectorul FMCG