Stiri: Logistica

Perpetoo car sharing Romania

S-a lansat un nou serviciu de car sharing în România!

17.10.2019

Perpetoo car sharing România. Serviciul care îți permite să îți inchiriezi mașina a fost lansat oficial. Acum, Perpetoo este disponibil în patru orașe din țara noastră. Primul serviciu de car sharing de la persoană la persoană din România, Perpetoo, este disponibil începând cu această lună în București și în alte trei orașe mari din țară.

Este vorba de următoarele orașe, pe lângă București:

  • Cluj-Napoca
  • Iași
  • Timișoara

Perpetoo car sharing România. Închirierea mașinii

Serviciul se adresează celor care vor să își dea spre închiriere mașinile. De asemenea, aceste este destinat și celor care vor să le conducă pentru o perioadă minimă de 3 ore și maximă de 30 zile.

Prin urmare, cei care vor să își listeze mașina, precum și cei care vor să închirieze un autovehicul, o vor putea face pe perpetoo.com. Acolo vor trebui să își creeze un cont în categoria dedicată, Proprietar, respectiv Șofer.

Perpetoo car sharing România. Prețuri

Crearea conturilor și utilizarea platformei este gratuită. Singurul cost perceput este tariful de închiriere. Costul va fi plătit de către cei care vor să închirieze o mașină.

Plata se va face în momentul confirmării rezervării.

Proprietarii de mașini stabilesc singuri tariful de închiriere.Ei beneficiază de asigurare CASCO pe toată perioada de închiriere a mașinii, oferită de UNIQA Asigurări și Renomia SRBA Insurance Broker.

Perpetoo car sharing România. Cât poate câștiga proprietarul unei mașini?

Proprietarii de mașini pot câștiga între 1.000 și 4.000 de lei. Aceasta este media lunară de venituri estimate de reprezentanții Perpetoo.

Proprietarii de mașini trebuie să aibă în vedere atât condițiile tehnice ale mașini:

  • mașina să aibă cel mult 8+1 locuri
  • mașina să nu fie mai veche de 10 ani
  • autovehiculul trebuie să aibă revizia auto, RCA și ITP la zi
  • mașina trebuie să aibă rovinietă valabilă
  • autovehiculul trebuie să fie echipat corespunzător

La acestea se adaugă și interacțiunea constantă cu cei care doresc să închirieze mașina și care îi vor contacta prin intermediul aplicației.

Ei trebuie să accepte cererea de rezervare și perioada aferentă acesteia, într-un interval de 1-13 ore (în funcție de ora României la care se recepționează cererea) de la primirea solicitării, înainte ca rezervarea să fie considerată confirmată.

Cei care doresc să închirieze o mașină se vor bucura de tarife accesibile și, în plus, vor putea alege exact mașina pe care doresc să o conducă.

Citește și FlixBus ajunge și în Turcia. Ce parteneriat a încheiat compania?