Persoanele care locuiesc la bloc îşi pot plăti online întreţinerea

15.11.2016

BLOC EXPERT a dezvoltat şi integrat, în parteneriat cu procesatorul de plăți online NETOPIA mobilPay, soluţia informatică prin care locatarii de la bloc pot plăti întreţinerea online cu cardul, direct de acasă (accesând blocexpert.ro) sau oriunde s-ar afla, prin intermediul aplicaţiei Mobilpay Wallet.

Bloc Expert este soluţia informatică utilizată pentru administrarea financiar contabilă a asociaţiilor de proprietari, destinată atât administratorilor, cât şi locatarilor la bloc. Platforma blocexpert.ro permite administratorului să-şi gestioneze online toate asociaţiile de proprietari pe care le are în administrare, punând însă un accent şi pe interacţiunea, comunicarea cu membrii acesteia în mediul online.

“Ne-am gândit şi de această dată la timpul şi la siguranţa administratorilor, dar şi ale locatarilor. Administratorii asociaţiilor de proprietari trebuie să gestioneze sume mari de bani cash, iar locatarii sunt de cele mai multe ori preocupaţi să ajungă la timp la orele de încasare. Plata cu cardul online, vine astfel ca o soluţie salvatoare pentru ambele părţi”, spune Lavinia Pandelea, Business Developer la Bloc Expert.