Stiri: Sanatate

Persoanele rănite în Clubul Colectiv vor beneficia gratuit de fizioterapie

06.11.2015

Persoanele rănite în incendiul din Clubul Colectiv pot beneficia gratuit de recuperare prin fizioterapie. Federația Română a Asociațiilor de Fizioterapie a anunţat că oferă gratuit, prin intermediul membrilor săi, ședințe de recuperare supraviețuitorilor incendiului.

Acestui demers s-au alăturat specialiștii a trei cabinete de recuperare medicală, Terapie pentru Mișcare, KinetoDema și Fiziolife Medica, dar și alți membri ai federației.

„Transmitem sincere condoleante familiilor care și-au pierdut rudele și prietenii în incendiul de la clubul Colectiv și suntem alături de supraviețuitorii tragicului accident prin oferirea gratuită a sedintelor de recuperare necesare pentru ca aceștia să poată reveni la activitățile cotidiene cât mai repede cu putință” afirmă presedintele Federației Române a Asociațiilor de Fizioterapie, prof. dr. Elena Căciulan.

Bogdan Goga, fizioterapeut în cadrul studioului de recuperare medicală Terapie pentru Mișcare, a explicat că toate persoanele afectate de incendiul de la clubul Colectiv trebuie să urmeze ședințe de recuperare prin fizioterapie care vor ajuta la adaptarea organismului la grefele de piele și la recăpătarea funcționabilității corpului.

„Ședințele de fizioterapie vor cuprinde elemente de kinetoterapie, terapie manuală, masaj, electroterapie și taping. Ne dorim să fim alături de supraviețuitorii tragicului accident de săptămâna trecută pe tot parcursul procesului de recuperare”, a adaugat fizioterapeutul Bogdan Goga.