Stiri: Companii

Perwoll Renew & Care Caps

Perwoll lansează noul detergent Renew & Care Caps

27.07.2021

Perwoll Renew & Care Caps. Perwoll lansează noul detergent Renew&Care Caps, care oferă o grijă deosebită pentru haine şi pentru planetă. În plus, cu noul detergent hainele arată ca noi mai mult timp.

„Îngrijirea hainelor este dusă acum la un alt nivel, prin lansarea singurului detergent special de rufe sub formă de capsule, Perwoll Renew & Care Caps. Lider de piaţă în segmentul detergenţilor speciali, Perwoll creşte cu fiecare inovaţie performanţa produselor în ceea ce priveşte îngrijirea fibrelor şi revigorare culorilor”, au afirmat reprezentanţii companiei.

Perwoll Renew & Care Caps. Patru funcţii

Noile capsule Perwoll îndeplinesc patru funcţii:

  • curăţă
  • redau strălucirea culorilor
  • îngrijesc ţesăturile
  • răsfaţă hainele cu un parfum plăcut.

Noul detergent este disponibil în două variante: pentru haine negre şi pentru haine colorate.

Perwoll Renew & Care Caps este prietenos cu mediul

Capsulele Perwoll conţin cu 85% mai puţină apă şi sunt de trei ori mai compacte decât detergentul lichid Perwoll. De asemenea, pelicula lor este 100% solubilă în apă şi complet biodegradabilă.

Ambalajul produsului este sustenabil, fiind realizat în procent de 50% din plastic reciclat. Prin urmare, noul detergent este mai performant, mai prietenos cu mediul, sustenabil şi uşor de folosit.

Mişcarea #Rethink Fashion

„Încă din 2019, Perwoll a lansat mişcarea #RethinkFashion pe care o duce mai departe şi prin această lansare. Aceasta are la bază conceptul de „slow fashion”, axat pe longevitatea articolelor de îmbrăcăminte. Brandul încurajează consumatorii să aibă grijă corect de hainele lor pentru a le păstra frumoase o perioadă cât mai îndelungată. Princioul #RethinkFashion este acela că dacă îţi îngrijeşti hainele şi realizezi noi ţinute creative din ceea ce ai în dulap, vei merge mai rar la cumpărături. Mai puţine haine cumpărate înseamnă un impact pozitiv asupra planetei”, mai spus reprezentanţii Perwoll.

Citeşte şi Cele mai luxoase hoteluri din lume