Peste 1.200 antreprenori şi manageri au participat la CEE Entrepreneurship Summit 2015

30.10.2015

Peste 1200 de participanți din 18 țări au luat parte la prima ediție a CEE Entrepreneurship Summit 2015, eveniment de business networking destinat oamenilor de afaceri străini. Summitul, organizat de Business Days, a avut loc la Cluj Napoca, în perioada 14 – 16 octombrie, şi strâns laolaltă antreprenori și factori de decizie din companii, manageri, specialiști și experți, consultanți și freelanceri, care au asistat la conferințe, au luat parte la sesiunile de business networking și de matchmaking, în cadru formal sau informal.

Evenimentul s-a bucurat de un incontestabil succes, fiind foarte aproape de a egala recordul istoric al numărului de participanți, înregistrat la Cluj Business Days 2014.

Summitul a avut drept scop facilitărea contactelor dintre stakeholderii români și străini, prin promovarea oportunităților de business cu potențial de dezvoltare și cooperare transfrontalier. Două dintre cele trei zile de desfășurare a evenimentului s-au suprapus cu Cluj Business Days 2015.

Participanții din străinătate au provenit din 17 țări: Olanda, Germania, Danemarca, Suedia, Ungaria, Franța, Belgia, Elveția, SUA, Anglia, Turcia, Israel, Moldova, Italia, Portugalia, Coreea de Sud, Austria.

În plus, în jur de 650 de participanți au luat parte la sesiunile formale de business networking şi mai bine de o treime dintre participanții străini au vizitat parcurile logistice din zonă.

„Fără nicio excepție, delegații străini s-au declarat încântați de România, de eveniment și de oportunitățile oferite. 90% dintre aceștia au fost de acord să ajute la promovarea României în țara lor de reședință și să încurajeze schimburile economice și investițiile în țara noastră”, au afirmat organizatorii evenimentului.

 

 

Citiți și despre: