Peste 100 de manageri HR participă pe 11 aprilie la conferinţa The Art of Engagement

05.04.2017

Pe data de 11 aprilie 2017, la Hotel InterContinental din Bucureşti, Revista HR Manager organizează o nouă ediţie a conferinţei The Art of Engagement. La eveniment sunt aşteptaţi aproximativ 100 de manageri HR.

Conferinţa reprezintă un eveniment unic care examinează perspective și cercetări recente efectuate de organizaţii şi profesionişti HR de top.

De asemenea, The Art of Engagement le oferă organizațiilor posibilitatea de a fi la curent cu cele mai noi „bune practici” pentru implicarea angajaților şi de a evita capcanele din piaţa competitivă de astăzi.

„Într-o eră caracterizată de o mai mare transparență organizaţională, mobilitatea forței de muncă, precum și deficitul de competențe, retenție și implicare a angajaţilor au apărut ca probleme de top, atât pentru business leaders, cât și pentru profesioniștii HR. Însă implicarea angajaților e, în cele din urmă, nu doar o artă, ci și un efort „top down” de sus în jos. Știm cu toții că doar inițiativele de engagement nu sunt suficiente pentru a genera schimbarea necesară susținerii unui angajament real și unei retenții crescute. Cum îi implicăm deci pe angajați în succesul organizației? Cum îi ajutăm să devină mai atașați de o activitate care generează succes și energizează echipe, dar care a devenit un clișeu corporatist?”, au anunţat organizatorii evenimentului.

Conferinţa îşi propune să răspundă acestor întrebări, precum şi să conducă comunitatea de business şi HR spre momentul în care va reuşi să măsoare efectiv şi să recunoască impactul pe care employee engagementul îl are asupra businessului.

Iată principalele teme pe care le vom aborda anul acesta:

 • Young generations have their own attitude towards work. How does “Engagement” sounds in their language?   Speaker: Madi Rădulescu, Director of Business Development, Central and Eastern Europe, Persona Global, Inc și Managing Partner,  MMM CONSULTING INT’L;
 • 7 Myths of Engaged Employees
  Speaker: Doru Dima, Dr. psih., CEO, Great People Inside România;
 • Noua lume a beneficiilor extra-salariale în România
  Speaker: Stelian Bogza, Commercial Director & Co- Founder, BenefitOnline.ro;
 • 7 pași pentru a crea o cultură a wellbeing-ului în organizația ta
  Speaker: Monica Oltean, Marketing & Sales Manager – Max Relax & Wellington

După aceea, prezentările vor fi urmate de un panel de discuţii libere, în care invitaţii, directori HR, vor discuta pe tema “Engagement: corporate cliche?!” şi vor răspunde la următoarele întrebări:

 • Care au fost programele de engagement cu cel mai puternic impact, derulate în organizaţiile lor, de la momentul pătrunderii acestui concept în viaţa companiei şi până în prezent?
 • În ce măsură un program de engagement returnează indicatori cuantificabili şi nu doar observaţii empirice?
 • Cât e substanţă şi cât e formă într-un program de engagement eficient?

Printre speakerii din panel: Andreea Ciulacu, HR Manager, Deutsche Bahn Cargo România SRL, Miruna Mitu, HR Director, Garanti Bank România şi Cătălina Georgeta Muşat – HR Manager, Metropolitan Life.

 

 

Citiți și despre: