Stiri: IT&C

Peste 100 de specialişti IT vor particpa la DevTalks, pe 9 iunie

19.05.2016

Pe 9 iunie, pasionații de tehnologie sunt aștepta la cea de-a treia ediție a evenimentului DevTalks București. Conferinţa va avea loc la Romexpo, pavilionul C1 și C2, unde vor fi prezenți peste 1000 de profesioniști IT.

DevTalks București este un proiect de referință pentru industria IT, eveniment ce aduce împreună lideri ai comunității IT, inovaţie şi fun, ingrediente cheie pentru a explora tendinţele din zona Web, Mobile, BigData, Cloud Computing, dispozitive inteligente, machine learning, Augumented Reality, Virtual Reality sau Inteligență Artificială.

Conferinţa este construită pornind de la 5 zone de interes adresate participanților, cu scopul de a crea un cadru potrivit pentru networking și sharing, prin care profesioniștii IT pot face schimb de informații și pot afla tendințele și ultimele trenduri tehnologice:

1. Zona expozițională

Este cadrul prin care membrii companiilor partenere pot interacționa cu participanții evenimentului, își pot prezenta portofoliile de produse, ultimele proiecte dezvoltate, dar și planurile în zona de dezvoltare. Printre companiile care au confirmat prezența se numără: IBM, ING Bank, eMag, Vodafone România, Accenture, Ubisoft România, Ymens, DB Global Technology, Bol.com, Optaros, AdsWizz, Axway, Stefanini România, Intralinks, Orange, EveryMatrix, Endava, Luxoft România, DRÄXLMAIER Group, Anritsu.

2. Zona de networking

Este spațiul dedicat participanților pentru a interacționa cu profesioniștii care împărtășesc aceleași puncte de interes. În acest cadru toți speakerii și participanții pot împărtăși din experiența lor. De asemenea, interacțiunea în mediul electronic va fi facilitată cu ajutorul aplicației MyCONNECTOR, aplicație ce permite conectarea la nivel one-to-one.

3. Fun Area

Această zonă le oferă participanților ocazia de a testa ultimele gadgeturi și dispozitive smart. Această zonă este susținută de compania eMAG, partener al evenimentului DevTalks București.

4. Demo-uri live

Zona acordă oportunitatea companiilor de a oferi demonstrații live la standurile lor din cadrul evenimentului, iar participanților posibilitatea de a interacționa „live” cu produsele și proiectele companiei.

5. Zona start-upurilor

Această zonă reprezintă noutatea ediției din acest an. Aceasta este dezvoltată cu ajutorul comunității Impact HUB și are ca scop facilitarea interacțiunii dintre antreprenori și participanți, respectiv posibili investitori. Această zonă oferă vizibilitate ideilor de business, proiectelor cu potențial și ideilor inovatoare. În cadrul proiectului din București va fi prezent un hub din Varna, Bulgaria – Beehive, care va aduce pe scenele DevTalks câteva start-upuri din Bulgaria, care vor împărtăși cu reprezentanții comunității din România experiența lor, idei și evoluția în business.

În plus, DevTalks 2016 va cuprinde patru scene dedicate sesiunilor de conținut, care vor aduce participanților un plus valoare prin calitatea informațiilor prezentate de speakerii locali și internaționali.