Stiri: Economie

Peste 1000 de oameni de afaceri sunt aşteptaţi la București Business Days

03.12.2014

Cel mai amplu eveniment de afaceri din România, București Business Days, se va bucura de participarea a peste 1.000 de oameni. Astfel, antreprenorii, care caută soluţii, parteneri sau care plănuiesc să își extindă activitatea, vor găsi cele mai potrivite răspunsuri și oportunități prin participarea la acest eveniment, care se va desfășura în cadrul Centrului de Evenimente al Hotelului Caro.

Printre speakerii invitați ai acestei ediții se numară Alain Cardon, Giorgio Fabbri, Marius Ghenea, Felix Patrășcanu, Elena Badea, Kemal Apaydin, Dragoș Petrescu, Dragoș Anastasiu, Iulian Stanciu, Cristina Bâtlan, Laurențiu Ispir, Marcin Wojcicki, Felix Daniliuc, Silviu Hotăran, Amalia Sterescu, Paul Renaud, Liviu Stoleru, Ruxandra Hurezeanu, Dan Berteanu, Andy Szekely, Mario Bruhlmann, Alexandru Lapușan și mulți alții.

„Orașele antreprenoriale, precum București, își construiesc strategia de creștere prin dezvoltarea abilității de business networking sau prin arta de a stabili relații de afaceri și interumane eficiente. Oamenii de afaceri din orașele puternic antreprenoriale au înteles că în noua paradigmă economică este foarte important spiritul asociativ și cooperarea pentru succesul pe termen lung. Au înteles puterea cuvantului ‹‹noi›› și importanța de a te lupta pentru binele comunității din care faci parte. De aceea am dezvoltat în cadrul Business Days instrumente de business networking unice pe piață, puternice atât pentru afacerile aflate la început de drum, cât și pentru antreprenorii consacrați”, a spus Laszlo Pacso, Fondator și Coordonator proiecte Business Days.

Participarea la eveniment aduce beneficii concrete pentru invitaţi, aşa cum s-a întâmplat după fiecarea ediție a Business Days.

Cadrul complex de networking creat de eveniment are un impact direct și imediat asupra antreprenorilor, serviciul de matchmaking și aplicația de networking „Meet Me” facilitând stabilirea de întâlniri de afaceri în timpul evenimentului, la care se adaugă serile internaționale, sesiunile open şi întâlnirile informale de business networking.

„Am participat la acțiunile de întâlniri prin matchmaking deja la 3 ediții din țară ale Business Days și am reușit să ne întâlnim cu potențiali parteneri, care ulterior au devenit clienți ai produselor noastre”, afirmă reprezentantul unei companii  IT din București care activează în domeniul  dezvoltării de produse și servicii. „La Business Days am întâlnit acum 2 ani partenerul de afaceri alături de care am construit ulterior un business  prosper „, spune și managerul unei alte firme din domeniul serviciilor.

Costurile tichetelor de acces precum și formularul de înscriere se găsesc pe pagina dedicată http://www.businessdays.ro/Evenimente/Bucuresti-2014.