Stiri: Logistica

Peste 120 de participanţi, la prima ediție a Automotive Forum România

24.10.2014

Prima ediție a evenimentului Automotive Forum România a reunit un număr de 120 de participanți din şase țări – România, Ungaria, Polonia, Serbia, Italia şi Germania. Forumul s-a dovedit un real succes, participanţii considerând că era nevoie de un astfel de eveniment în ţara noastră.

De asemenea, aceştia s-au arătat interesul pentru ediția următoare, care va avea loc în toamna anului viitor.

Manageri care au participat la Forum au reprezentat 70 de organizații sau companii cu capital românesc și străin, producători de automobile (Renault Technologie Roumanie, Volkswagen), importante organizații din domeniul autmotive (Asociația Constructorilor de Automobile din România, Automotive Cluster Serbia, Universitatea Politehnica Timișoara, Universitatea din Pitești), autorități locale (Consiliul Județean Timiș, Cameră de Comerț, Industrie și Agricultura Timiș) și importante companii private din domeniu, furnizori de servicii pentru industrie.

„O importantă și așteptată parte a evenimentului a constat în cele două sesiuni de întâlniri Business to Business, unde participanții au avut ocazia de a discuta în cadrul unor micro-întâlniri private, programate, cu alte companii cu care erau interesați să stabilească contacte pentru identificarea de noi oportunități de afaceri. Cele mai solicitate companii pentru întâlniri au fost producătorii de automobile și componente”, au explicat organizatorii evenimentului.