Stiri: Economie

Peste 150 de antreprenori au participat la „IMM ReStart” – Oradea

28.03.2014

Evenimentul „IMM ReStart”, organizat de Doingbusiness.ro, a reunit la Oradea peste 150 de antreprenori și reprezentanți ai companiilor din Bihor și județele învecinate. Tema principală a conferinței a fost ”Resurse și consultanță pentru dezvoltare”, iar reprezentantul autorităților locale, Mircea Malan, viceprimarul orașului, experți și reprezentanți din mediul de afaceri au oferit participanților soluții și informații din sferă consultanței fiscale, financiare și legislative, dar și a resurselor disponibile pentru creșterea afacerii.

Evenimentul de la Oradea a inclus și sesiuni de workshop, precum și întâlniri private între reprezentanții întreprinderilor mici și mijloci și specialiști din companii.

„Am început la Oradea seria de evenimente dedicate IMM-urilor de anul acesta pentru că există aici companii cu mare potențial, care trebuie încurajate și ajutate să se dezvolte, având potențialul de a reprezenta un catalizator de creștere pentru întreagă regiune. Primirea foarte bună de care ne-am bucurat și interesul manifestat de antreprenorii și managerii locali pentru resursele pe care, împreună cu invitații noștri le-am pus la dispoziție în cadrul acestui eveniment, sunt o dovadă în plus în acest sens”, spune Dumitru Ion, General Manager Internațional Business Promotion (IBP) Conferences.

Evenimentul a fost realizat în parteneriat cu Allianz Țiriac Asigurări, Bursă de Valori București, EY România, Microsoft România, SAS România, InfoCredit, Kompass România și AchieveGlobal, beneficiind de asemenea de susținerea Asociației Firmelor Bihorene.

În plus, seria de conferințe ”IMM ReStart” va continua și în alte orașe din țară, precum București (aprilie), Brașov (mai), Constanța (iulie), Cluj (septembrie), Iași (octombrie) și Sibiu (octombrie).