Stiri: Companii

Peste 150 de oameni de afaceri au participat la BUSINESS to more BUSINESS Cluj-Napoca

29.09.2016

BUSINESS to more BUSINESS, cel mai mare eveniment de afaceri al toamnei dedicat managerilor și antreprenorilor clujeni, a reunit pe data de 27 septembrie peste 150 de oameni de afaceri din Cluj-Napoca. Evenimentul, organizat de Doingbusiness.ro, a pus la dispoziția mediului de afaceri consultanța fiscală și strategiile de reacție la schimbarea comportamentului consumatorilor.

Conferința face parte din proiectul național ”BUSINESS to more BUSINESS” care a debutat la Brașov, în 10 martie 2016, și a cuprins până acum mediul de afaceri din Iași, Prahova, București, Sibiu, Constanța și Cluj.

”Pe parcursul anului, inclusiv prin evenimentul de la Cluj, am demonstrat că ‘BUSINESS to more BUSINESS’ este conferința de afaceri din România care nu trebuie ratată de niciun manager sau antreprenor. Am adus ceva în premieră la Cluj-Napoca: demonstrarea faptului că dezvoltarea afacerilor este la îndemâna tuturora chiar cu instrumentele pe care deja le au, dar pe care nu știu întotodeauna că le dețin și, prin urmare, nu le folosesc. Mi-a plăcut scopul participării pentru unul dintre antreprenorii prezenți: «vreau să rămân, în urma acestei conferințe, cu informații și soluții practice pe care să le pot folosi pentru creșterea afacerii mele». Și cel mai mult mi-a plăcut că nu doar el a spus la finalul conferinței că și-a atins scopul”, a declarat Dumitru Ion, CEO Doingbusiness.ro.

Conferința din Cluj Napoca a fost structurat în trei sesiuni: o sesiune plenară dedicată consultanței fiscale, financiare și managementului performant și două workshopuri.

Primul workshop a prezentat și discutat instrumentele de afaceri din era digitală și utilizarea la întreaga lor capacitate. Al doilea s-a axat pe descoperirea soluțiilor în accesarea fondurilor europene și pe extinderea de piață.

Printre temele dezbătute în cadrul evenimentului s-au regăsit instrumentele pentru asigurarea afacerii și managementul riscului, optimizarea costurilor prin soluții de comunicații adaptate afacerii, managementul riscului de credit comercial, democratizarea activității de analiză, interpretare și comunicare a datelor relevante despre afacere – așa numitul analytics – și cele mai noi soluții pentru accesarea fondurilor europene.

Seria de conferințe ”BUSINESS to more BUSINESS” va continua cu evenimentele de la Oradea (20 octombrie) și Timișoara (8 decembrie).

De asemenea, în luna noiembrie, la București, Doingbusiness.ro organizează evenimentul de referință CEO Conference, cea mai completă conferință de afaceri dedicată top managerilor din toată țara în care Doingbusiness.ro invită cei mai importanți lideri și experți pentru a prezenta experiențele și strategiile lor pentru sectoare cheie ale economiei românești