Stiri: Social

Peste 160 de persoane, puse sub control judiciar săptămâna trecută

23.11.2015

Săptămâna trecută, la nivel naţional, au fost dispuse măsuri preventive de supraveghere judiciară faţă de 161 de persoane şi au fost înregistrate 30 de înlocuiri ale măsurilor preventive de supraveghere judiciară, dispuse iniţial, cu alte măsuri. Măsurile preventive care stabilesc supravegherea judiciară presupun obligaţii în sarcina persoanelor faţă de care au fost dispuse.

Astfel, poliţiştii desfăşoară activităţi specifice faţă de 35 de persoane, pe numele cărora a fost dispusă măsura arestului la domiciliu, faţă de 125 de persoane cercetate sub control judiciar și față de o persoană pe numele căreia a fost dispusă măsura controlului judiciar pe cauțiune.

În ultima săptămână, la nivel naţional, au fost înregistrate 30 de înlocuiri ale măsurilor preventive de supraveghere dispuse iniţial, cu alte măsuri.

Măsura controlului judiciar dispusă iniţial a fost înlocuită cu măsura arestării preventive (în 7 cazuri), cu măsura arestului la domiciliu (în 2 cazuri), cu executarea pedepsei închisorii (în 12 cazuri) și în condamnare cu suspendare (în 2 cazuri).