Peste 200 de antreprenori au participat la conferinţa „Business to more Business” Braşov

15.03.2016

Doingbusiness.ro a lansat, pe 10 martie, la Brașov conferința națională „Business to more Business”. Evenimentul a beneficiat de o audiență record, de peste 200 de antreprenori, în rândul conferințelor regionale organizate în trecut. În plus conferinţa a marcat debutul unei serii de 10 evenimente, parte a proiectului național „Business to more Business”.

,,După 6 ani de experiență în organizarea de conferințe naționale, putem afirma, pe baza reacțiilor obținute de la participanți, că am întrunit într-o foarte mare măsură așteptările participanților la eveniment’’, a declarat Dumitru Ion, CEO Doingbusiness.ro. ,,La Brașov, unde am înregistrat un record de audiență regională, am inițiat cu succes seria de conferințe din anul 2016. Reacția și interesul participanților ne onorează și ne impune un standard ambițios pentru evenimentele care urmează.’’

Evenimentul „Business to more Business” reprezintă un concept unic care aduce consultanța fiscală, financiară și legislativă mai aproape de mediul de afaceri local. Seria de conferințe oferă instrumente utile pentru promovarea și susținerea afacerii chiar și în condiții economice volatile.

Totodată, conferința de la Brașov a oferit antreprenorilor prezenţi modalități facile și eficiente din punct de vedere al costului, respectiv instrumente inovatoare derivate din tehnologie și e-business.

În cadrul „Business to more Business” Braşov, au susținut prezentări și au răspuns întrebărilor participanților, inclusiv în întâlniri private și gratuite: Mihail Ionescu, Tax Senior Consultant – EY Romania, Roxana Mircea, Managing Partner – REI Finance Advisors, Dr. Victor Voicu, Managementul Produsului Core Segment Business – Telekom Romania, Eduard Galan, Director Executiv – ask4IT, Elena Badea, Marketing Director – EY Romania, Mihai Stănescu, Executive Coach – RoCoach, Dumitru Ion, CEO – Kompass Romania. Conferința a fost moderată de jurnalistul economic Radu Soviani.

,,Ca parte a unicității acestei serii de evenimente am inclus și prezentarea în premieră a studiului privind percepția mediului românesc de afaceri in 2016, dezvoltat de EY Romania in colaborare cu Doingbusiness.ro, “A Vision for Growth”. Studiul include răspunsurile a peste 400 de persoane cu funcții executive reprezentantive și anticipează mersul economiei la nivel național și sectorial. Participanții au avut astfel ocazia să compare propriile percepții cu punctele de vedere ale unora dintre cei mai importanți manageri din Romania și să își consolideze propria viziune asupra mersului economiei’’, a mai declarat Dumitru Ion.

Conferinţele „Business to more Business” mai include, în acest an, mediul de afaceri din Iași (23 martie), Ploiești (14 aprilie), București (18 mai), Sibiu (26 mai), Constanța (16 iunie), Cluj-Napoca (13 octombrie), Galați (10 noiembrie) și Oradea (24 noiembrie 2016).

În plus, în luna octombrie 2016, Doingbusiness.ro organizează evenimentul CEO Conference, în Bucureşti.

 

 

Citiți și despre: