Peste 200 de femei la The Woman after 5pm Oradea

02.10.2017

Data de 28 septembrie a marcat ziua prin care Conferința de Leadership Feminin The Woman a făcut pasul spre întregirea comunității de femei deja formate în urmă cu şase ani. Aşadar, peste 200 de femei antreprenor și manageri au fost prezente la Armonia Venue în Oradea pentru a discuta despre educație și antreprenoriat, alături de speakerii invitați la eveniment.

Din Conferința de Leadership Feminin The Woman se desprinde şi seria de conferinţe The Woman after 5pm!, dedicate femeilor care schimbă comunități. Mai exact, The Woman reunește femeile de succes din România din diverse domenii, într-un mediu ideal pentru dezvoltarea lor personală și profesională. Inspirația pentru generațiile următoare de femei independente și puternice vine din domenii ca: antreprenoriat, mass-media, politică, fashion, finanțe, PR, management și nu numai.

„Conturând profilul femeii de succes pe trei planuri, prin prisma speakerilor, a conținutului prezentat și a conceptului The Woman, Sorina Bradea, Mirela Bucovicean și Monica Bîrlădeanu au prezentat experiențe de viață, de business și sfaturi utile învățate de-a lungul anilor”, au anunţat organizatorii evenimentului.

Despre vise și speranțe deșarte din lumea antreprenorilor a vorbit Sorina Bradea, Managing Partner în cadrul Thomas International. 24 de ore în fiecare zi, pline de adrenalină și de situații noi la tot pasul este o constantă pentru Sorina, care reușește să motiveze și să inspire femeile aflate la început de drum în antreprenoriat.

„Faceți networking, schimbați cărți de vizită între voi! Nu știți niciodată ce furnizor sau posibil partener prezent la eveniment are nevoie de serviciile voastre și puteți să colaborați!” le-a îndemnat Mirela Bucovicean, Fondatoarea primei platforme online care promovează designerii români, Molecule F.

De asemenea, Mooncast Jewelry, businessul deținut de Monica Bîrlădeanu a fost modelul de antreprenoriat promovat de actrița și antreprenoarea recunoscută la nivel internațional. Pornind din pură întâmplare, în timp de căuta metode de relaxare, a descoperit că realizarea bijuteriilor are potențial. Joaca cu plastilina a motivat-o pe Monica să contureze un business de succes. Evenimentul a fost moderat cu succes de către Oana Mudura, Project Manager Skin Novels, o prezență caldă, cunoscută publicului prin experiența anterioară din televiziune.

 

 

 

Citiți și despre: