Stiri: Retail

Peste 25 de noi magazine în Sun Plaza

22.09.2017

Pe 28 septembrie, peste 25 de magazine se vor deschide publicului în cadrul centrului comercial Sun Plaza, odată cu finalizarea etapei a doua a lucrărilor de remodelare efectuate de către compania de investiții imobiliare S IMMO AG, proprietarul mall-ului.

Noua zonă reconfigurată însumează 5.500 de metri pătrați de spații comerciale, închiriate în totalitate, care vor continua să îmbunătățească oferta vastă de spații comerciale, de servicii și de relaxare deja existente în centrul comercial.

Noile magazine includ Lego și Forever 21, cu cele mai mari magazine deschise în România, buticul Men’s Cave (cu prima sa prezență într-un centru comercial) și mai multe brand-uri care vor deschide în premieră în Sun Plaza (LC Waikiki, Pepco, NYX, Pandora, MAC, Sabon, Melkior), cafenele (Gloria Jeans) și o varietate de spații de servicii, precum frizeria pentru copii Dolphy sau o reprezentanță RCS & RDS.

”Sun Plaza este schema de retail dominantă în partea de sud – est a Bucureștiului. Prin investiția în acest proces de remodelare vom duce experiența de shopping din cadrul Sun Plaza la următorul nivel și îl vom transforma într-un centru comercial atractiv pentru toți locuitorii Bucureștiului”, declară Friederich Wachernig, membru al consiliului de administrație S IMMO AG.

Decizia S IMMO AG de a îmbunătăți oferta Sun Plaza a fost luată având în vedere tendințele actuale din piața de retail. Aşadar, centrele comerciale tind să devină mai mari și vizitatorii le percep ca o componentă din ce în ce mai importantă în activitățile lor zilnice.

”Tendințele arată că oamenii aleg locurile unde își petrec timpul în perfectă concordanță cu modul în care doresc să arate viața lor. Sun Plaza are cele mai bune ingrediente în acest sens. Fiind singurul mall din România cu un acces direct la metrou, integrând unul dintre cele mai mari hipermarket-uri din București și având un mix echilibrat de spații de retail, de servicii și relaxare, Sun Plaza are un potențial semnificativ de a deveni o opțiune de top pentru vizitatori și pentru cumpărători”, afirmă Răzvan Iorgu, managing director CBRE România, compania care asigură administrarea Sun Plaza.

De asemenea, românii preferă centrele comerciale de mari dimensiuni într-un procent covârșitor: 70% aleg aceste destinații, cu mult peste media europeana care se situează la 47%.

În plus, vizitatorii sunt atrași de activitățile disponibile de shopping și au o abordare pragmatică, căutând nu doar mărci ci dorind în același timp și soluții pentru activitățile lor zilnice. Totodată, 40% dintre români consideră că opțiunile de divertisment reprezintă principalul factor de alegere a unui mall.