Stiri: Economie

Peste 3.400 de joburi, disponibile la Angajatori de TOP București

25.03.2014

Peste 3.400 de joburi sunt disponibile la Angajatori de TOP București, eveniment care va avea loc săptămâna viitoare, pe 4-5 aprilie, la Sala Palatului. Ediția cu numărul 16 a târgului de cariere reunește 100 de companii participante, iar în cele două zile de eveniment sunt așteptați 15.000 de vizitatori, ajungând astfel la dimensiunile înregistrate înainte de criza economică.

Companiile care au confirmat participarea la târg provin din arii variate de activitate și oferă șansa vizitatorilor de a-și găsi un loc de muncă în funcție de background-ul educațional și experiență pe care o dețin. În funcție de numărul companiilor participante, domeniile cel mai bine reprezentate sunt: IT (36%), Outsourcing (13%), FMCG (11%), Inginerie (10%), Financiar – bancar (6%), Audit și Consultanță (5%), restul procentelor fiind alocate domeniilor: Telecom, Retail, Construcții, Educațional, Farmaceutic, Transport și Logistică.

În urmă centralizării celor 3.400 de locuri de muncă disponibile a reieșit faptul că 42% sunt pentru candidații cu până la 1 an de experiență, 26% pentru cei 1-3 ani experiență și 32% pentru candidații care au peste 3 ani experiență.

De asemenea, în cadrul Angajatori de TOP, mai sunt disponibile 20 programe de internship & trainee.

Pentru pozițiile deschise în cadrul evenimentului, procesul de recrutare este format, în medie, din patru etape: screeningul CV-urilor, interviu telefonic, o serie de interviuri individuale sau de grup cu recruiterii companiei sau cu managerul direct, urmate în final, de un interviu pentru prezentarea ofertei de angajare.