Peste 30 de speakeri vorbesc la GPeC SUMMIT

25.10.2017

Cei care își doresc să cumpere un bilet la preț redus pentru GPeC SUMMIT mai au până pe 31 octombrie ocazia să îl cumpere cu 109 euro + TVA/persoană pentru ambele zile de eveniment. GPeC SUMMIT adună peste 30 de speakeri internaționali și români, care vor împărtăși din experiențele lor pe 14 și 15 noiembrie. Neil Patel (Co-fondator Crazy Egg, Hello Bar și Kiss Metrics), Oli Gardner (Co-fondator Unbounce), Sam Mallikarjunan (Executive Strategist HubSpot), Amy Harrison (Fondator Write With Influence) și Cyrus Shepard (Owner Fazillion Media) sunt doar câțiva dintre invitații de onoare.

Am reunit la GPeC SUMMIT unii dintre cei mai buni experți din România și din întreaga lume, o bună parte din ei fiind capul de afiș al celor mai importante conferințe internaționale de profil. Este, probabil, cel mai bun line-up de speakeri în 12 ani de evenimente GPeC, de aceea recomand tuturor celor care activează în online să nu rateze această ediție – declară Andrei Radu, Founder & CEO GPeC.

GPeC SUMMIT înseamnă și GPeC E-Commerce Expo, unde furnizorii de servicii e-commerce își prezintă oferta și interacționează direct cu cei interesați.

Ziua de 15 noiembrie se va încheie cu Gala Premiilor eCommerce, ajunsă deja la a XII-a ediție. În cadrul acesteia are loc decernarea premiilor în comerțul electronic românesc.

Detalii și înscrieri pe website-ul organizatorilor la http://www.gpec.ro/gpec-summit-noiembrie/

Citiți și despre: