Stiri: Energie

Peste 3,6 milioane de români pot achita facturile Electrica la terminalele ZebraPay

25.09.2014

Peste 3,6 milioane de români își pot achita facturile de energie electrică emise de Electrica Furnizare la terminalele ZebraPay, cele două companii punând la dispoziția clienților o alternativă de plată menită să fluidizeze traficul la ghișee și să fie disponibilă 24 din 24 de ore.

“În secolul vitezei, puțini dintre noi mai au timp pentru a face plăți directe, la ghișee. Scopul nostru este ca un singur drum să rezolve cât mai multe sarcini pentru consumator. Ne bucurăm să anunțăm implementarea serviciului de plăți facturi Electrica Furnizare, care se dorește a fi o alternativă a statului la coadă și a condiționării programului de la ghișee. Acest serviciu vine în completarea unei palete largi de servicii, cum ar fi reîncărcarea cartelelor prepaid, achiziționarea de bilete de tren și plata rovinietei și a facturilor”, a afirmat Adrian Badea, CEO ZebraPay.

Noua modalitate de plată aduce un plus de confort şi rapiditate în efectuarea plăţilor şi poate fi utilizată de clienţii Electrica Furnizare SA din 18 județe ale ţării și Municipiul București. Terminalele ZebraPay acceptă efectuarea plăților în numerar, fără comision, prin scanarea codurilor de bare inscripționate pe factura.

“Poziția de lider pe piața de energie electrică din Romania și deținerea celui mai mare portofoliu de clienți susțin Electrica Furnizare SA să dezvolte continuu canale alternative de interacțiune cu toți clienții pentru informare, comunicare, dar și pentru servicii de plată a facturilor. În acest context, posibilitatea plăţii facturilor și la terminalele ZebraPay aduce clienţilor noștri confort şi timp. De altfel, misiunea asumată de filială este de a furniza energie electrică însoțită de servicii moderne și performante, reprezentând beneficiu și valoare pentru clienții”, au declarat reprezentanții Electrica Furnizare SA.

Rețeaua ZebraPay este alcătuită din peste 850 de terminale de plată instant, amplasate în mai mult de 150 de localități și pun la dispoziția clienților săi servicii precum plăți facturi, rovinietă, reîncărcare cartele prepaid, plăți online, monedă virtuală, bilete de tren și abonamente presă.