Stiri: Agricultura

Peste 530 de companii își dau întâlnire pe 25 octombrie la INDAGRA 2017

24.10.2017

Târgul internaţional INDAGRA are loc între 25 și 29 octombrie și adună peste 530 de companii care vor afla despre cele mai noi produse, servicii, tehnici şi tehnologii din domeniul agricol.

Conceput și organizat de Romexpo împreună cu Camerele de Comert și Industrie din România, evenimentul se desfășoară sub Înaltul Patronaj al Președintelui României, iar an de an adună și mai mulți reprezentanți ai companiilor de profil din zeci de țări. Austria, Belgia, Bulgaria, China, Cehia, Coreea de Sud, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franța, Germania, Grecia, Italia, Marea Britanie, Moldova, Olanda, Polonia, România, Serbia, Slovenia, Spania, Turcia, Ucraina sau Ungaria sunt țările care deja și-au confirmat prezența în cadrul evenimentului din acest an. Se remarcă participările oficiale și de grup din: Franţa, Turcia, Grecia, Olanda, state cu notorietate crescută în ceea ce priveşte produsele şi tehnologiile din domeniul agrar.

La INDAGRA 2017 sunt așteptați peste 66.000 de vizitatori. Noutățile prezentate în timpul evenimentului vor veni cu o serie de discount-uri cuprinse între 10% şi 50%, la serviciile, produsele și echipamentele expuse.

Programul de vizitare – INDAGRA 2017:

  • 25-28 octombrie (miercuri – sâmbătă), între orele 10.00 şi 18.00
  • 29 octombrie (duminică), între orele 10.00 şi 16.00

Bilet intrare: Adulții și studenți: 20 lei/zi
Copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilităţi şi persoanele instituţionalizate beneficiază de intrare gratuită. Biletele pot fi achiziţionate şi online, accesând platforma de vânzare bilete, cu link-ul: http://romexpo.ro/bilete/ro/home