Slide

Stiri: Finante

Peste 700 de participanți sunt aşteptați la GPeC Summit

06.04.2015

În perioada 11-13 mai, experții internaționali în e-commerce şi marketing online participă la GPeC Summit – cel mai important eveniment de comerț electronic din țara noastră. Summitul se va desfăşura la Bucureşti, iar cu această ocazie se vor sărbători și cei 10 ani de existență ai GPeC (Gala Premiilor eCommerce) cu “speakeri de nota 20″, potrivit organizatorilor.

Conform organizatorilor, peste 700 de participanți sunt aşteptați la eveniment.

Invitatul special al evenimentului este geniul în marketing online, Neil Patel, care va vorbi pentru prima oară în țara noastră. Acesta este co-fondatorul Crazy Egg, Hello Bar şi KISSmetrics şi unul dintre cei mai cunoscuți bloggeri de marketing de peste hotare. Printre clienții săi se numără companii precum Amazon, NBC sau HP.

Evenimentul se va bucura și de prezența lui, Chris Goward, preşedintele WiderFunnel şi creierul din spatele metodelor LIFT™ şi Kaizen™. El a dezvoltat strategii de optimizare a conversiilor pentru clienți cum ar fi Google, Electronic Arts, Magento şi BuildDirect.com şi este autorul cărții “You Should Test That.

Craig Sullivan, unul dintre cei mai cunoscuți experți la nivel mondial în Analytics, Split Testing, Optimizarea Conversiilor, User Experience şi Voice of Customer, va fi de asemenea prezent la GPeC Summit. Acesta a contribuit la dezvoltarea echipelor şi la cresterea prezenței online a unor companiil de top precum Google, LOVEFiLM, Lego, John Lewis, eBay etc.

Lista invitațiilor este completată de Simo Ahava (Head of Analytics Netbooster), expert în soluțiile de customizare web analytics şi tag management menite să îmbunătățească întregul ciclu de viață al colectării, procesării şi raportării de date, și Matthew Woodward, unul dintre cei mai cunoscuți marketeri online, apreciat pentru tutorialele detaliate pe care le publică pe blogul personal.

Ivan Mazour este CEO & Founder Ometria – platforma de marketing şi predictive analytics construită special pentru retaileri în scopul de a-i ajuta să îşi utilizeze datele pentru a-şi automatiza şi personaliza comunicarea cu clienții. Ometria este susținuta de antreprenorii şi investitorii SaaS şi e-commerce de top ai Londrei şi a fost votată de revista WIRED drept unul dintre cele mai promițătoare startup-uri în e-commerce din Marea Britanie.

Tot în cadrul evenimentului va vorbi și Matt Komorowski, Head of Sales pentru PayPal Central and Eastern Europe, responsabil cu dezvoltarea de parteneriate de afaceri, extindere regională şi asigurarea de new business în peste 20 de țări din regiune, și Yauhen Khutarniuk, Head of SEO at Link-Assistant.com.

Prima zi a summitului este dedicată Conferinței GPeC, iar următoarele două sunt dedicate workshop-urilor și vor fi axate pe cele mai “hot” topicuri pentru orice magazin online: Optimizarea Conversiilor & Usability, Marketing Online, Split Testing, Targetare Comportamentala & Personalizare, SEO, SEM, Web Analytics, E-Commerce Tools, Logistica & Curierat, Studii de Caz, Management, Loializarea Clienților etc.

“GPeC Summit este evenimentul pe care nicio companie care are prezentă online sau îşi doreşte să îşi extindă afacerea din retail-ul tradițional în mediul online, nu ar trebui să il rateze. Iar cand spun asta, ma refer la speakerii de top pe care ii avem invitati – multi dintre ei pentru prima oara in Romania – de la care nu poți decât să absorbi şi să îți notezi fiecare idee ca să vinzi mai mult şi să îți creşti afacerea”, spune Andrei Radu, CEO & Founder GPeC.

Ȋnscrierile la GPeC Summit sunt în desfăşurare, biletul de acces pentru cele 3 zile de eveniment fiind in valoare de 147 euro  (TVA, servicii de catering şi traducere simultana incluse).

Magazinele online care aleg sa se inscrie in Competitia GPeC, au acces gratuit la GPeC Summit (în funcție de pachetul ales). În plus, orice companie interesată să îşi promoveze serviciile în cadrul GPeC E-Commerce Expo, poate găsi informații detaliate despre cum o poate face pe website-ul organizatorilor.

Detalii şi înscrieri pe website-ul evenimentului la www.gpec.ro.