PetExpo 2014 a fost vizitat de 12.500 de iubitori de animale

21.05.2014

Ediţia din acest an a PetExpo a atins cifre record la toate capitolele, la eveniment fiind prezenți peste 12.500 de vizitatori, dintre care peste 350 de medici veterinari și peste 300 de petshop-uri și specialiști din sectorul animalelor de companie.

Aflat la cea de-a şasea ediţie, singurul târg dedicat animalelor de companie a păstrat aceeași organizare profesionistă din anii trecuți, venind însă cu o campanie de promovare mai extinsă, o prezentare a expozanților la un nivel mult mai înalt și un program de evenimente în arenă mult mai variat decât în alți ani.

“Cei aproape 50 de expozanți prezenți la PetExpo 2014 au fost numai acele companii cărora le păsa de modul în care posesorii de animale de companie au grijă de prietenii lor necuvântători. Au fost expuse peste 300 de branduri de hrană, accesorii, medicamente și servicii dedicate animăluțelor, iar vizitatorii au obținut, pentru micii lor prieteni, consultanță de specialitate de la reprezentanții lor din România sau chiar din țara de proveniență a acestora”, precizează organizatorii evenimentului.

Companiile prezente la PetExpo 2014 au înregistrat o cifră de afaceri de peste 250.000 de euro, iar pentru ediția din 2015, organizatorii pregătesc pentru vizitatori o expoziție impresionantă de animale, un spațiu mai mare de expunere și mai multe firme participante.

În plus, evenimentul susține în fiecare an asociațiile pentru protecția animalelor, iar la ediția din 2014 organizatorii au ajutat peste şapte astfel de organizații să informeze iubitorii de animale, să strângă fonduri și să ofere animăluțe fără stăpân spre adopție, în urmă acestei acțiuni fiind adoptate peste 50 de câini și pisici.