Stiri: Retail

Petrece “o vară ca în filme” la AFI Cotroceni

26.06.2019

AFI Cotroceni, cel mai mare mall din România. AFI Cotroceni, inaugurat în 2009, reprezintă cel mai mare mall din România. Cu o suprafață comercială închiriabilă de peste 90.000 de metri pătrați, AFI Cotroceni oferă clienților săi zeci de branduri de fashion și accesorii, electronice sau home and deco. În plus, cei care vizitează acest mall se pot bucura de o zonă specială de entertainment. În această vară, AFI Cotroceni oferă posibilitatea de a câștiga o vacanță la Hollywood cu toate costurile incluse!

Cum puteți câștiga o vacanță la Hollywood?

În cazul în care ajungeți în mallul AFI Cotroceni până pe 31 august, puteți să descoperiți o nouă dimensiune a shoppingului. Dacă sunteți pasionat de filme și în același timp de cumpărături, puteți să fiți norocoșii câștigători ai unei vacanțe la Hollywood, cu toate costurile incluse. Tot ceea ce aveți de făcut este să înscrieți fotografiile realizate la cel puțin două dintre decorurile expuse în cadrul mallului. Elemente de decor inspirate din filme celebre vor fi prezente în această vară la AFI Cotroceni.

“O vară ca în filme” la AFI Cotroceni

Pentru a vă înscrie în competiție, este necesar să alegeți două dintre decorurile prezente în cadrul mallului. Fotografiile realizate pot fi apoi înscrise în competiție pe pagina de campanie a evenimentului, pentru a intra în cursa pentru premiul cel mare. Indiferent că alegeți să vă fotografiați în decorul din Titanic, într-un film cu supereroi sau într-un film horror, veți beneficia de o experiență inedită în cadrul mallului.

“Shoppingul a devenit la AFI Cotroceni o adevărată experiență de vacanță, fie că vorbim despre o modalitate plăcută de petrecere a timpului liber sau de un ritual pre-concediu în care clienții își realizează ținutele pentru excursiile sau festivalurile verii. Îi recompensăm pe toți cei care ne trec pragul în mod constant și le oferim o vară ca în filme în cel mai mare mall din România” a declarat Silviu Chivereanu, Senior Marketing AFI Cotroceni.

Ce alte surprize oferă AFI Cotroceni în vara lui 2019?

Clienții AFI Cotroceni pot fi răsplătiți cu o stea de vedetă pe Sunset Boulevard, în cazul în care au efectuat cumpărături în valoare de cel puțin 300 RON și s-au întâlnit cu promoterii din mall. În plus, dacă vă numărați printre clienții abordați de promoteri, veți primi un AFI Gift Card pe care îl puteți folosi la shopping.

Informații suplimentare cu privire la această campanie pot fi obținute de pe siteul și pagina de Facebook AFI Cotroceni.

Citește și Wizmo.ro anunță gestionarea împreună cu agenții și dezvoltatori imobiliari