Stiri: Sanatate

Philips Healthcare are un nou director general pentru sud-estul Europei

16.06.2014

Philips Healthcare are un nou director general pentru sud-estul Europei, Alexandru Popescu preluând această funcţie începând de astăzi. Principalele obiective ale noului director general Philips Healthcare sunt reprezentate de dezvoltarea strategică şi operaţională a business-ului, precum şi consolidarea poziţiei companiei ca lider în îngrijirea sănătăţii.

Alexandru Popescu va dezvolta şi implementa strategia Philips Healthcare în România şi în ţările din sud-estul Europei unde compania este prezentă.

“Viziunea noastră în ceea ce priveşte sănătatea are la bază un ciclu complet de la diagnostic la tratament, în care prioritatea noastră este pacientul. Ne focusăm pe inovaţii care vor facilita determinarea diagnosticului şi care se vor baza pe tratamente noninvazive. Ţinând cont de experienţa sa vastă din domeniul sănătăţii, sunt încrezător că Alexandru Popescu va avea un rol important pentru viziunea noastră şi va contribui la dezvoltarea companiei în zona de sud-est a Europei.”, afirmă Robin van Rozen, general manager Philips pentru sud-estul Europei.