Stiri: Constructii

Piaţa de FACILITY MANAGEMENT din România

12.11.2018

În perioada 8-10 Noiembrie 2018 a avut loc ROMANIAN FACILITY MANAGEMENT EXPERIENCE DAYS 2018. Evenimentul desfășurat în cadrul ROMEXPO, este un eveniment B2B organizat anual, o inițiativă care a adus laolaltă profesioniștii din facility management.Acest sector a câștigat o importanță deosebită în ultimii ani și a ajuns la 3 miliarde de euro, reprezentând circa 1,6% din PIB.

ROMANIAN FACILITY MANAGEMENT EXPERIENCE DAYS 2018

Facility Managementul se axează pe furnizarea eficientă de servicii de sprijin și poate cuprinde toate lucrările de prevenire, remediere și modernizare necesare pentru întreținerea și îmbunătățirea clădirilor și a componentelor acestora. Aflat într-o continuă expansiune, facility managementul reprezintă un domeniu în care activează profesioniști din variate domenii de activitate – de la economie, situații de urgență, fiscalitate, contabilitate, până la diverse domenii tehnice.

ROMANIAN FACILITY MANAGEMENT EXPERIENCE DAYS 2018. Organizare

Organizat în 5 secțiuni distincte, evenimentul a cuprins o expoziție specializată, o conferință internațională, evenimente educaționale, workshopuri și prezentări de noi produse și tehnologii, precum și o experience area – showroom și program de demonstrații.

ROMANIAN FACILITY MANAGEMENT EXPERIENCE DAYS 2018. Teme de interes

În cadrul evenimentului au fost dezbătute teme de interes precum provocările pieței muncii în property și facility management. Ultimele tendințe pentru evaluarea sistemelor de răcire în vederea eco-eficientizării și alinierea la cerințele Fgas,  managementul deșeurilor de echipamente de iluminat din România, precum și Property și Facility Management în țările din CEE și Smart Digitizing Places au fost de asemenea subiect de mare interes abordate în cadrul programului.

Citește și CEO CONFERENCE 2018: Care sunt prioritățile liderilor din România?