Stiri: IT&C

Rezultate Senior Software. 

Piaţa soluţiilor ERP va ajunge la 106 milioane de euro, în acest an

16.11.2015

Piața soluțiilor ERP din ţara noastră își continuă creșterea, estimându-se să atingă 106 milioane de euro în acest an, conform specialiștilor din domeniu. Principala tendință observată în această industrie este reprezentată de trecerea companiilor de la aplicații dezvoltate intern la soluții ERP (Enterprise Resource Planning) avansate, bazate pe tehnologia cloud și validate în piață prin numeroase proiecte de succes la nivel național sau internațional.

În acest context, Ymens, primul broker de cloud din ţara noastră, a anunţat lansarea Ymens ERP, unei soluții de planificare a resurselor întreprinderii care are la bază tehnologii dezvoltate de SoftOne, una dintre cele mai dinamice companii de ERP și servicii de cloud din regiune.

Prin parteneriatul dintre cele două companii, Ymens își propune să genereze mai mult de 15% din cifra de afaceri a companiei pentru 2016 prin noua soluție ERP dedicată companiilor mijlocii și mari din România.

“Planificarea eficientă a resurselor întreprinderii a devenit una dintre cele mai importante priorități pentru companiile din România în ultimii ani. Trei din cinci clienți sunt interesați să adopte o soluție ERP care într-adevăr le poate accelera operațiunile și le poate oferi noi moduri de a-și crește eficiența. Vedem deja că piața favorizează acele sisteme care s-au dovedit a fi de încredere, accesibile și susținute de servicii cu valoare adăugată, capabile să aibă un impact important asupra succesului oricărui proiect ERP. Suntem dedicați în a oferi clienților noștri o soluție ERP personalizată nevoilor lor de business, care vine cu funcționalități web și mobile superioare și care și-a dovedit deja capacitatea de a susține o creștere de peste 30% a productivității afacerilor pentru utilizatorii săi”, a declarat Alina Georgescu, Director de Vânzări în cadrul Ymens.

Soluția Ymens ERP Powered by SoftOne reprezintă un punct de control unic pentru toate procesele companiei, oferind utilizatorilor flexibilitatea de care au nevoie pentru a deveni mai competitivi în industriile în care își desfășoară activitatea.

Lansarea noii soluții are loc în contextul unei piețe regionale dinamice, cu potențial ridicat de creștere în anii următori.

Haris Zachariades, CEO SoftOne România, a afirmat că este foarte încrezător în parteneriatul cu Ymens, pentru că aduce soluția Cloud ERP mai aproape de clienți.

„Prin această colaborare, ne extindem rețeaua de parteneri cu un jucător local strategic din piața de cloud și creștem numărul de companii românești ce vor beneficia de eficiență și competitivitate. Suntem bucuroși că soluția noastră ERP a fost inclusă în portofoliul Ymens, ca parte a strategiei ambelor companii de a oferi servicii peformante și cele mai bune aplicatii de business”, a declarat acesta.