Stiri: Constructii

Black Friday 2020 eMAG

PIATRAONLINE: Reduceri de până la 80% de Black Friday

13.11.2017

Magazinul online PIATRAONLINE vine și anul acesta oferte speciale pentru materialele în stoc, vineri, pe 17 noiembrie, de Black Friday. Compania oferă reduceri de până la 80% la peste 1.000.000 kilograme de piatră aflată la promoție atât pe piatraonline.ro/blackfriday, dar şi din Bucureşti.

”De 10 ani selectăm și importăm cea mai bună piatră naturală din toate colțurile lumii pentru a oferi cea mai variată gamă de produse: peste 1500 de modele amenajate în spații-concept dedicate în showroom, dar şi în Pavilionul Expozițional recent lansat. Astfel, clienții noștri au posibilitatea să aleagă materialele de care au nevoie și să se inspire pentru propriile proiecte direct din showroom. Sub conceptul, „Black Friday, scoatem piatra la lumină”, avem oferte la cele mai populare tipuri de piatră astfel încât clienții noștri să aibă de unde alege”, menționează Mariana Brădescu-Constantinescu, Managing Partner PIATRAONLINE.

În 2016, de Black Friday, PIATRAONLINE a realizat vânzări de 320.000 euro, de două ori mai mari față de 2015, când s-au vândut produse din piatră naturală în valoare de 150.000 euro.

Estimările companiei se păstrează optimiste și pentru 2017, mai ales în condițiile în care consumul de materiale de construcții și de amenajări a înregistrat anul acesta creșteri peste așteptări în România.

„Mai mult decât atât, multe dintre produse sunt deja puse în practică, oferta noastră față de anul trecut fiind de două ori mai mare ca și număr de posibilități datorită lansării Pavilionului Expozițional. Astfel, cei care doresc să achiziționeze produsul își pot forma o idee despre cum va arăta rezultatul final în propria casă”, adaugă Mariana Brădescu-Constantinescu, Managing Partner PIATRAONLINE.

Campania de Black Friday se desfăşoară pe 17 noiembrie, începând cu ora 00:00 pe www.piatraonline.ro/blackfriday şi în intervalul 8:00 – 20:00 în showroom-ul din Capitală.