Stiri: Retail

Piese de teatru pentru copii cu acces gratuit, în perioada Crăciunului, la Veranda Mall

19.12.2016

Centrul comercial Veranda, în colaborare cu Teatru la Cinema, îi invită pe cei mici să pornească într-o aventură memorabilă în Țara de Gheață, avându-i alături pe Moș Crăciun și Rudolf. Astfel, în perioada 19 – 23 decembrie, copiii sunt așteptați în fiecare seară, de la ora 18:00, să se bucure de piesele de teatru pregătite special pentru ei, la care au acces gratuit.

Cei care trec pragul Veranda pe 19 decembrie vor afla la ce se înhamă renii lui Moş Crăciun în “Aventurile lui Rudolf”. De această dată, Vixen, renul cel mai năstruşnic al Moşului, devine invidios pe Rudolf, aşa că pune la cale trucuri dintre cele mai haioase pentru a compromite statutul renului-şef. Apoi, pe 20 decembrie, atmosfera de iarnă este întregită de “Aventuri în Țara de Gheaţă”, o poveste despre puteri magice, care conduce spectatorii în minunatul regat Arendell, o lume în care copiii îi vor descoperi pe îndrăgiții Olaff, Ana şi Elsa.

“Sacul lui Moş Crăciun” se va deschide pe 21 decembrie, când devine și cel mai dezbătut subiect printre cunoscutele personaje din Laponia, într-un spectacol muzical interactiv. Săptămâna continuă cu un spectacol de varietăţi cu păpuşi şi marionete, “Varietăţi de iarnă”, ce oferă publicului dansuri şi cântece, presărate cu obiceiurile tradiţionale specifice sezonului, pe 22 decembrie. Georgică şi Matilda, personajele principale, vor aminti cât de frumoasă este această perioadă a anului.

Pe 23 decembrie, cu o zi înainte de Ajunul Crăciunului, umorul şi veselia recreează magia sărbătorilor de iarnă în spectacolul tradițional cu păpuşi şi marionete “Iată vin colindători”.

Pe lângă piesele de teatru, cei mici vor putea participa la ateliere de pictură pe decoraţiuni de Crăciun şi figurine de ipsos, ce au loc pe 22, 23, 27, 28 şi 29 decembrie, începând cu ora 16:00. După atelierul de pictură, în seara de 22 decembrie, vizitatorii Veranda vor putea asculta Ansamblul Doina (17:30 – 18:00), la un pahar de vin fiert oferit gratuit de Carrefour (17:00 – 19:00), iar Sephora a pregătit special pentru mămici ședințe de make-up.