Stiri: Companii

Pisoiul Bossulica - PetExpo

Pisoiul Bossulică este purtătorul de cuvânt al PetExpo 2019

28.03.2019

Pisoiul Bossulică este unul dintre cele mai cunoscute animale din social media în țara noastră. Motanul va deveni, anul acesta, purtătorul de cuvânt al târgului PetExpo 2019. Este cea de-a doua ediție în care Bossulică își va lua în serios rolul în comunicarea târgului și îl va promova într-un turneu media, programat în luna următoare.

Pisoiul Bossulică. Ce spun organizatorii PetExpo 2019?

“Fiecare ediție a PetExpo este dedicată animalelor de companie și ne dorim ca acest mesaj să fie transmis chiar de către un animăluț. Colaborarea noastră cu Bossulică este una de lungă durată și ne bucurăm că el va putea să ne reprezinte în comunicare. De cele mai multe ori, animalele au o calitate extraordinară de a transmite un mesaj, iar Bossulică o stăpânește foarte bine, de aceea nu ne îngrijorăm cu privire la barierele de limbaj”, a declarat Ilie Pană, organizatorul târgului.

Pisoiul Bossulică va fi prezent la târg în perioada 12-14 aprilie

Celebrul pisoi va fi prezent la PetExpo 2019, în perioada 12-14 aprilie. Acesta va putea interacționa cu participanții și va posta pe pagina sa de Facebook cele mai frumoase momente ale târgului.

”De când am primit vestea că sunt ambasadorul evenimentului PetExpo, torc neîntrerupt de fericire. Abia aștept să fiu din nou în centrul blițurilor și al camerelor de filmat, urmând să acord interviuri tuturor celor care sunt curioși să mă cunoască”, spune Bossulică.

Pisoiul Bossulică. Brand de mobilă pentru patrupede

Pisoiul Bossulică va fi prezent la standul său din cadrul PetExpo, promovând atât serviciile dedicate animalelor de companie, cât și propriul său brand de mobilă pentru patrupede.

”Pentru mine, PetExpo reprezintă locul unde am onoarea ca în fiecare an să fiu smotocit de fanii mei și în care pot socializa cu toată lumea. Și pentru că de curând m-am lansat în afaceri, anul acesta o să fiu onorat să particip la Petexpo și în postura de „bussiness cat”, unde îmi voi prezenta propria linie de mobilier, creată special pentru mustăcioșii pretențioși. De câteva zile am început să-mi instruiesc serios angajații pentru Petexpo: am pregătit atelierul pentru a realiza piesele de mobilier ce urmează a fi prezentate la standul meu, am comandat costumul la croitor și mi-am ales cu grijă papionul. Un motan antreprenor trebuie să se prezinte la PetExpo cum se cuvine, nu?”, a adăugat Bossulică.

Pisoiul Bossulică. Despre PetExpo 2019

La PetExpo vor fi prezenți, în acest an, furnizori de servicii pentru animale de companie din toate domeniile:

  • servicii de sănătate
  • mâncare
  • fashion
  • accesorii
  • grooming

Așadar, expozanții vor veni cu oferte unice, dedicate participanților la târg.

În cadrul Arenei PetExpo se vor organiza evenimente dedicate animăluțelor și demonstrații de grooming sau de dresaj. Organizatorii au pregătit peste 10 evenimente care vor avea loc, în fiecare oră, în locurile destinate special activităților de entertainment.

Pisoiul Bossulică. Unde are loc târgul?

Prețul biletului pentru târg este de 10 lei, iar copiii până în 6 ani, medicii veterinari și studenții la Facultatea de Medicină Veterinară au accesul gratuit.

Elevii, pensionarii și studenții care au sub 23 de ani beneficiază de un cost redus al biletului, de numai 5 lei.

Programul târgului este între 10.00 și 19.00, iar duminică, între 10.00 și 17.00.

Citește și Muzeul Simțurilor se deschide și în Constanța