PitechPlus angajari 2019

Rezultate financiare bune pentru PitechPlus, în 2018. Ce planuri are compania pentru 2019?

18.12.2018

PitechPlus a anunțat că a încheiat anul 2018 cu afaceri de 9 milioane de euro. Nivelul este cu 20% mai mare decât cel din 2017. În plus, compania are în plan extinderea în țările scandinave în 2019, după o creștere semnificativă anul acesta a activității din Marea Britanie.

PitechPlus este una dintre cele mai mari companii clujene de soluții software.

PitechPlus rezultate 2018. Direcții de dezvoltare

În 2018, compania și-a axat activitatea pe cinci direcții:

 • vânzări online
 • soluții pentru industria ospitalieră
 • soluții digitale pentru domeniile financiar și asigurări
 • soluții pentru segmentele auto
 • mobilitate urbană și divertisment

În 2019, urmează să adauge două noi tipuri de servicii în portofoliu:

 • transformare și automatizare de business
 • managementul aplicațiilor

PitechPlus rezultate 2018. Ce spune conducerea companiei?

„Am planificat introducerea a două noi tipuri de servicii în portofoliu pentru a acoperi cât mai mult din ciclul de viață al soluțiilor pe care le dezvoltăm deja și pentru a fi pregătiți să livrăm servicii complete pentru clienții noștri, de la consultanță de business, livrare de soluții tehnice și managementul aplicațiilor”, spune Bogdan Herea, director general și fondator al PitechPlus.

PitechPlus angajări 2019. Ce planuri are compania?

PitechPlus deține, la ora actuală, o echipă de 270 de angajați în centrele de dezvoltare din Cluj-Napoca și Târgu-Mureș din care coordonează toată activitatea la nivel internațional.

„Ne propunem o creștere a numărului de angajați cu circa 20% în 2019. Proiectele la care lucrăm au devenit din ce în ce mai complexe, motiv pentru care dorim să extindem echipele actuale cu oameni cât mai bine pregătiți”, mai spune Bogdan Herea.

Creșterea numărului de angajați urmează tendința pieței forței de muncă din Cluj-Napoca, unde industria IT cunoaște o dezvoltare accelerată.

Față de 2011, numărul companiilor de IT s-a dublat, peste 1.240 de companii desfășurându-și activitatea în acest domeniu, însemnând că, la acest moment, 1 din 10 salariați clujeni lucrează în IT.

PitechPlus angajări 2019. Piețe externe

La ora actuală, PitechPlus își desfășoară activitatea exclusiv pentru piețele din Franța, Elveția, Germania, Marea Britanie, Statele Unite și Belgia, urmând ca din 2019 să își extindă activitatea pe piețele scandinave, dar și în România, țara noastră fiind pregătită pentru proiecte de transformare de business și dezvoltarea soluțiilor de automatizare.

PitechPlus deține 36 de clienți activi în prezent, din industrii precum auto, comerț, sectorul guvernamental și bancar. Compania are în plan, de asemenea, creșterea numărului de clienți, diversificarea portofoliului prin adăugarea de noi arii de expertiză fiind una dintre principalele direcții strategice ale PitechPlus pentru anul 2019.

Citește și Piața forței de muncă. Două tendințe importante pe care companiile nu trebuie să le neglijeze

 

 

 

Citiți și despre:

 • Evenimentul România Durabilă – AgriBusiness are loc pe 7 noiembrieEvenimentul România Durabilă – AgriBusiness are loc pe 7 noiembrie Marţi 7 noiembrie, începând cu ora 8.30, are loc evenimentul România Durabilă - AgriBusiness "Contribuţia agriculturii la viitorul model economic românesc", în cadrul Academiei de Studii Economice - Aula […]
 • Idei de mesaje de Sărbători pentru mediul de afaceriIdei de mesaje de Sărbători pentru mediul de afaceri Idei de mesaje de Sărbători pentru mediul de afaceri. În perioada Sărbătorilor de Iarnă nu trebuie să vă neglijaţi nici partenerii de business şi nici angajaţii. Trebuie să le transmiteţi şi acestora, aşa cum […]
 • Efectele pandemiei asupra românilorEfectele pandemiei asupra românilor Efectele pandemiei asupra românilor. O mare parte (74%) dintre românii din mediul urban afirmă că vor o pauză de la mediul online și vor o conexiune directă, nemijlocită de tehnologie, cu alte persoane […]
 • Cluj IT Cluster a lansat primul proiect cu finanțare europeanăCluj IT Cluster a lansat primul proiect cu finanțare europeană Cluj IT Cluster, unul dintre cele mai importante clustere în domeniul IT la nivel naţional, a lansat public Proiectul POSCCE, având ca obiectiv Dezvoltarea Inovativă prin Informatizare a Ecosistemului Urban […]
 • Cât de sigur este, de fapt, mediul online?Cât de sigur este, de fapt, mediul online? Kaspersky Lab a lansat primul raport global care măsoară nivelul amenințărilor cibernetice cu care se confruntă utilizatorii de Internet: Kaspersky Cybersecurity Index. Coeficientul de siguranță cibernetică […]

2 păreri la “Rezultate financiare bune pentru PitechPlus, în 2018. Ce planuri are compania pentru 2019?

 1. Pingback: Cadouri de Craciun 2018. Ce pun romanii sub brad? | Jurnalul de Afaceri

 2. Pingback: NETOPIA Payments, parteneriat cu Elrond | Jurnalul de Afaceri

Comentariile nu sunt permise.