Pizza Flower lansează sistemul de francize

09.05.2017

În luna mai a anului curent, Pizza Flower lansează programul de extindere în sistem de franciză, în cadrul căruia compania își propune să deschidă noi restaurante în sectoarele 1 și 2, pe lângă cel existent în sectorul 3.

Costul pentru deschiderea unei unităţi este cuprins între 18.000 și 40.000 de euro, în funcție de suprafață și localizare. Investiţia include taxa de franciză, costurile operaționale (pachetul de branding, training pentru personal, acces la canalele de comunicare, drepturi de folosință ale mărcii etc.) și de amenajare a unei locații Pizza Flower. Durata minimă a unui contract este de cinci ani, cu posibilitate de prelungire.

În primul an de la deschidere, cifra de afaceri a unei pizzerii este de minim 60.000 euro la un număr de 2500 clienți unici, conform cifrelor înregistrate de către prima unitate.

„Printre condiţiile pe care trebuie să le îndeplinească un nou francizat pentru achiziţionarea licenţei se numără deţinerea sau închirierea unui spaţiu potrivit pentru dezvoltarea afacerii, să rezoneze cu conceptul, să aibă afinitate cu domeniul gastronomic sau al ospitalității, să-i facă plăcere să relaționeze cu clienții și să fie implicat zilnic în derularea activității”, au anunţat reprezentanţii Pizza Flower.

Partenerii interesați de franciză vor beneficia de suport permanent în acțiunile tactice și punctuale de comunicare, traininguri, acces la platformele de comunicare ale companiei, precum și consultanță pentru activitățile de marketing, rețete, know-how, relații cu furnizorii de marfă și alți parteneri cheie.

„Obiectivele noastre vizează extinderea rețelei de locații Pizza Flower în București, mai întâi și, ulterior, deschiderea de unități în alte orașe importante din țară, în funcție de oportunitățile pieței. Oferim, alături de know-how, exclusivitate în fiecare teritoriu reprezentat de un sector sau un oraș; de aceea vom deschide maxim o locație în fiecare sector și nu mai mult de 3 locații pe an, astfel încât să le oferim colaboratorilor noștri mediul propice pentru dezvoltarea afacerii. Prima locație deschisă de noi, în 2016, este situată în sectorul 3, este intrată în al doilea an de activitate și va activa ca locație pilot pentru următoarele zone. La cerere, preluarea primei locații este posibilă.”, a declarat Traian Titirișca, Florar Șef Pizza Flower.

 

 

Citiți și despre: