Pizza Hut blat aerat

Pizza Hut lansează un nou produs

05.07.2019

Pizza Hut surprinde consumatorii, în această vară, cu un nou produs. Este vorba de San Francisco Style Pizza. Vorbim de un nou blat aerat şi uşor crocant.

Pizza Hut blat aerat. San Francisco Style Pizza

Astfel, odată cu venirea sezonului estival, Pizza Hut România anunţă introducerea unui nou produs în restaurantele din întreaga ţară. Este vorba despre San Francisco Style Pizza pe un nou tip de blat, cu bază Sourdough, alături de alte patru noi reţete de pizza, disponibile în dimensiune mică.

Sourdough, un tip de aluat bine-cunoscut şi apreciat la nivel internaţional, vine în completarea noilor reţete, dar şi a celor deja existente, cu un mix de prospeţime şi un plus de gust datorită texturii aerate şi uşor crocante.

Pizza Hut blat aerat. 16 ore de dospire

Pentru pregătirea blatului este necesar un timp de dospire de aproximativ 16 ore, iar mai apoi, pentru a oferi o textură uşor crocantă, dar şi moale în acelaşi timp, bucătarii Pizza Hut întind aluatul cu grijă înainte de coacerea în cuptor.

Așadar, din nou, Pizza Hut inovează în domeniul gastronomic, oferindu-le clienţilor un produs delicios, potrivit în orice moment de consum al zilei.

Pizza Hut blat aerat. Patru noi rețete de pizza

Fanii brandului pot savura noul blat San Francisco în patru noi reţete de pizza, disponibile în ediţie limitată:

  • Queen Mozzarella cu roşii cherry, busuioc proaspăt
  • Mozzarella fresh
  • Meat Royal cu bacon, piept de pui şi brânză Mozzarella
  • Chef Peppe cu Pepperoni, fresh Mozzarella şi sos de roşii

Pentru cei care preferă să mănânce produse vegetariene, există Veggie Supreme, cu ardei copt, baby spanac, ciuperci, roşii cherry şi parmezan.

Blatul San Francisco este valabil şi pe orice reţetă de pizza din meniu, doar pe dimensiune mică.

Pizza Hut blat aerat. Alte produse noi

Pe perioada verii, alături de cele patru reţete de pizza, au fost adăugate două produse noi, răcoritoare, fresh de vară în meniul de băuturi:

Limonadă cu Ananas

Smoothie cu Ananas

 

„Este important pentru noi, Pizza Hut, un brand cu tradiţie de 25 de ani pe piaţa din România, să aducem un plus de savoare și inovație clienţilor prin reţete noi, astfel încât să le oferim constant un meniu variat. De aceea, anul acesta am luat decizia de a introduce noul blat San Francisco în meniu, alături de reţete noi de pizza, potrivite pentru cei care ne trec pragul şi doresc să mănânce ceva uşor și gustos în pauza de masă sau să servească cina alături de prieteni”, declară Monica Eftimie, Chief Marketing Officer, Sphera Franchise Group S.A.

Citește și Start Up Nation 2019. Creditele de la CEC Bank și Banca Transilvania, garantete de FNGCIMM

 

 

Citiți și despre:

  • Evenimentul România Durabilă – AgriBusiness are loc pe 7 noiembrieEvenimentul România Durabilă – AgriBusiness are loc pe 7 noiembrie Marţi 7 noiembrie, începând cu ora 8.30, are loc evenimentul România Durabilă - AgriBusiness "Contribuţia agriculturii la viitorul model economic românesc", în cadrul Academiei de Studii Economice - Aula […]
  • Uber se listează pe New York Stock ExchangeUber se listează pe New York Stock Exchange Listare Uber New York Stock Exchange. Vineri, 10 mai 2019, Uber Technologies Inc își va face debutul pe Bursa de Valori din SUA, New York Stock Exchange. Acest IPO a fost deja numit drept unul dintre cele mai […]
  • Pizza Hut deschide un restaurant în CraiovaPizza Hut deschide un restaurant în Craiova Pizza Hut Craiova. Lanțul de restaurante a anunțat extinderea pe plan naţional prin deschiderea unei unități în Craiova. Astfel, Craiova devine un punct principal în desfăşurarea activităţii lanţului de […]
  • Pizza Hut deschide primul său restaurant în GalațiPizza Hut deschide primul său restaurant în Galați Pizza Hut a deschis primul restaurant în orașul Galați, ajungând la 22 de locaţii aflate atât în București, cât și în ţară. În urma unei investiții în valoare de 430.000 de euro, restaurantul dispune de o […]
  • KFC și Pizza Hut continuă extinderea în țarăKFC și Pizza Hut continuă extinderea în țară Pe 27 martie, lanțurile de restaurante KFC și Pizza Hut se extind cu două noi unități, deschise în cadrul Coresi Shopping Resort din Brașov. Astfel, noul mall va găzdui primul restaurant Pizza Hut din Brașov […]

O părere la “Pizza Hut lansează un nou produs

  1. Pingback: Pizza Hut blat aerat. San Francisco Style Pizza – Future of Romania

Comentariile nu sunt permise.