Stiri: Companii

Pizza Hut blat aerat

Pizza Hut lansează un nou produs

05.07.2019

Pizza Hut surprinde consumatorii, în această vară, cu un nou produs. Este vorba de San Francisco Style Pizza. Vorbim de un nou blat aerat şi uşor crocant.

Pizza Hut blat aerat. San Francisco Style Pizza

Astfel, odată cu venirea sezonului estival, Pizza Hut România anunţă introducerea unui nou produs în restaurantele din întreaga ţară. Este vorba despre San Francisco Style Pizza pe un nou tip de blat, cu bază Sourdough, alături de alte patru noi reţete de pizza, disponibile în dimensiune mică.

Sourdough, un tip de aluat bine-cunoscut şi apreciat la nivel internaţional, vine în completarea noilor reţete, dar şi a celor deja existente, cu un mix de prospeţime şi un plus de gust datorită texturii aerate şi uşor crocante.

Pizza Hut blat aerat. 16 ore de dospire

Pentru pregătirea blatului este necesar un timp de dospire de aproximativ 16 ore, iar mai apoi, pentru a oferi o textură uşor crocantă, dar şi moale în acelaşi timp, bucătarii Pizza Hut întind aluatul cu grijă înainte de coacerea în cuptor.

Așadar, din nou, Pizza Hut inovează în domeniul gastronomic, oferindu-le clienţilor un produs delicios, potrivit în orice moment de consum al zilei.

Pizza Hut blat aerat. Patru noi rețete de pizza

Fanii brandului pot savura noul blat San Francisco în patru noi reţete de pizza, disponibile în ediţie limitată:

  • Queen Mozzarella cu roşii cherry, busuioc proaspăt
  • Mozzarella fresh
  • Meat Royal cu bacon, piept de pui şi brânză Mozzarella
  • Chef Peppe cu Pepperoni, fresh Mozzarella şi sos de roşii

Pentru cei care preferă să mănânce produse vegetariene, există Veggie Supreme, cu ardei copt, baby spanac, ciuperci, roşii cherry şi parmezan.

Blatul San Francisco este valabil şi pe orice reţetă de pizza din meniu, doar pe dimensiune mică.

Pizza Hut blat aerat. Alte produse noi

Pe perioada verii, alături de cele patru reţete de pizza, au fost adăugate două produse noi, răcoritoare, fresh de vară în meniul de băuturi:

Limonadă cu Ananas

Smoothie cu Ananas

 

„Este important pentru noi, Pizza Hut, un brand cu tradiţie de 25 de ani pe piaţa din România, să aducem un plus de savoare și inovație clienţilor prin reţete noi, astfel încât să le oferim constant un meniu variat. De aceea, anul acesta am luat decizia de a introduce noul blat San Francisco în meniu, alături de reţete noi de pizza, potrivite pentru cei care ne trec pragul şi doresc să mănânce ceva uşor și gustos în pauza de masă sau să servească cina alături de prieteni”, declară Monica Eftimie, Chief Marketing Officer, Sphera Franchise Group S.A.

Citește și Start Up Nation 2019. Creditele de la CEC Bank și Banca Transilvania, garantete de FNGCIMM