Stiri: Companii

Pizza Hut Craiova

Pizza Hut deschide un restaurant în Craiova

15.11.2018

Pizza Hut Craiova. Lanțul de restaurante a anunțat extinderea pe plan naţional prin deschiderea unei unități în Craiova. Astfel, Craiova devine un punct principal în desfăşurarea activităţii lanţului de restaurante, prezent pe piaţa locală de peste douăzeci de ani.

Rețeaua Pizza Hut este operată în România exclusiv de Sphera Franchise Group.

Pizza Hut Craiova. O investiție de 420.000 de euro

Compania a investit 420.000 de euro în amenajarea noului restaurant. Unitatea are o suprafaţă de 322 mp, cu aproape 90 de locuri, un bar şi o bucătărie spaţioasă, cu echipamente de ultimă generaţie.

Restaurantul Pizza Hut Craiova vine cu un design modern, în linie cu direcţiile brandului, trasate încă de anul trecut, odată cu amenajarea celor mai recente unități deschise în Bucureşti.

Pizza Hut Craiova. 30 de locuri de muncă la nivel local

Deschiderea noului restaurant Pizza Hut din Craiova a creat 30 de locuri de muncă.

Monica Eftimie, Chief Marketing Officer, Sphera Franchise, spune că o dată cu noul restaurant din Craiova se atinge și un nou obiectiv de afaceri.

„Cu peste 300.000 de locuitori, Craiova este cel de-al șaselea oraș al țării, după numărul de locuitori. Odată cu restaurantul pe care îl deschidem joi, atingem un nou obiectiv de business, acela ca noul meniu Pizza Hut, recent lansat, să devină disponibil pentru toți consumatorii din cele mai populate zece orașe din România. Așadar, îi așteptăm cu cele mai delicioase sortimente de pizza, dar și cu preparate precum coaste, taco, burgeri sau salate în combinații inedite”, declară Monica Eftimie, Chief Marketing Officer, Sphera Franchise Group S.A.

Pizza Hut Craiova. Programul noului restaurant

Pizza Hut Craiova se află în incinta centrului comercial Electroputere Parc, pe Calea Bucureşti, nr. 80. Unitatea este deschisă de luni până duminică, între orele 10:00 și 22:00.

Citește și Policolor – Orgachim are un nou Director de Operațiuni. Cine va prelua această funcție și ce obiective deține?