Pizza Hut Delivery încheie anul cu două noi locaţii

08.12.2016

Reţeaua Pizza Hut Delivery a anunţat că va deschide două noi unităţi, în Braşov şi Popeşti – Leordeni. Noile locaţii vor acoperi, prin serviciul de livrare la domiciliu, zona de sud a judeţului Ilfov şi oraşul Braşov.

Odată cu cele două deschideri, reţeaua Pizza Hut Delivery ajunge la 11 locaţii aflate în Bucureşti şi în ţară.

În afara Bucureştiului după Cluj-Napoca, Braşovul este următorul oraş care a fost inclus pe harta Pizza Hut Delivery.

Noua unitate deţine o suprafaţă de 106 mp, fiind amplasată în incinta Carrefour Braşov, pe Calea Bucureşti, şi odată cu deschiderea noii locaţii au fost create 25 de locuri de muncă.

Restaurantul din Popeşti – Leordeni ocupă o suprafaţă de 100 mp, fiind amplasată pe Strada Amurgului, în incinta La Strada Mall Concept. De asemenea, deschiderea acestei noi unităţi a creat 25 de locuri de muncă.

„Cele două unităţi inaugurate recent de Pizza Hut Delivery reprezintă un pas important pentru noi, deoarece suntem un brand aflat în continuă dezvoltare, pentru care extinderea este obiectivul principal. Prima deschidere de anul acesta a fost cea din Popeşti-Leordeni, urmată la scurt timp de inaugurarea din Braşov. Sunt două oraşe noi pentru Pizza Hut Delivery şi sperăm ca fanii brandului să se bucure de reţetele inovative din meniul nostru, pe care le pot comanda oricând îşi doresc”, spune Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Pizza Hut Delivery.

 

 

Citiți și despre: