Stiri: Retail

Pizza Hut Delivery Oradea:

Pizza Hut Delivery deschide o nouă unitate în Oradea

06.11.2018

Pizza Hut Delivery a anunțat că a deschis prima unitate din partea de vest a României. Mai exact, Oradea devine un punct important pe harta Pizza Hut Delivery. Investiția în noua unitate se ridică la 280.000 de euro.

Pizza Hut Delivery își extinde, așadar, serviciul de livrări şi ajunge în partea de vest a ţării. Având o prezenţă pe piaţa bihoreană de peste trei ani, Pizza Hut îşi propune, prin noua unitate, să fie cât mai aproape de consumatori şi să le ofere preparate proaspete precum antreuri, paste şi cea mai bună pizza cu livrare la domiciliu.

Pizza Hut Delivery Oradea: Investiția

Investiţia a fost asigurată de grupul Sphera Franchise Group, din care fac parte lanţurile de restaurante Pizza Hut şi Pizza Hut Delivery. Această sumă a inclus construirea unităţii şi achiziţionarea tehnologiei pentru prepararea produselor.

Pizza Hut Delivery numără, în prezent, 22 de locaţii la nivel național.

Pizza Hut Delivery Oradea: Produse

Noua unitate asigură livrarea produselor Pizza Hut către toate cartierele din Oradea. În plus, oferă o gamă variată de oferte pentru pizza:

  • Movie Night
  • Party Menu
  • Pizza & Pasta mix

Pizza Hut Delivery Oradea: Ce spune conducerea companiei?

„Planurile pentru anul în curs au vizat mai multe deschideri Pizza Hut Delivery la nivel naţional, reuşind astfel să cuprindem în serviciul de livrare o suprafață cât mai mare din teritoriul României, acum cu reprezentativitate în zona de vest, prin oraşul Oradea. Ca poziţionare pentru noua unitate, am ales un loc accesibil către multe puncte din oraş, facilitând astfel serviciul de livrare, într-un timp cât mai scurt, pentru consumatorii noștri. Vom continua planurile de extindere, ca parte din strategia de dezvoltare a business-ului Pizza Hut Delivery”, declară Dan Ilie, Director General Pizza Hut Delivery.

Pizza Hut Delivery Oradea este situată în Lotus Retail Park.

Citește și Black Friday 2018. Tranzacțiile online vor crește cu 30%