Stiri: Companii

Pizza Hut deschide primul său restaurant în Galați

17.11.2017

Pizza Hut a deschis primul restaurant în orașul Galați, ajungând la 22 de locaţii aflate atât în București, cât și în ţară. În urma unei investiții în valoare de 430.000 de euro, restaurantul dispune de o suprafaţă de 320 de metri pătraţi care cuprinde atât restaurantul, cât și terasa interioară.

În plus, începând cu primăvara anului 2018, Pizza Hut Galaţi va beneficia și de o terasă exterioară de 75 de metri pătrați.

“Suntem mereu în căutare de noi oportunități de extindere pentru Pizza Hut deoarece brandul se află într-o continuă dezvoltare. De această dată, ne-am îndreptat atenția către zona de sud est a țării unde am identificat un real potențial, dar și un interes ridicat din partea fanilor pentru produsele Pizza Hut. Începând de astăzi, locuitorii orașului aflat la Dunăre pot degusta preparatele delicioase de la Pizza Hut și se pot bucura de rețetele inovatoare din meniul nostru variat atunci când își vor dori să ia masa în oraș, cu prietenii sau cu familia.”, declară Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Pizza Hut.

Pizza Hut a creat, în urma acestei deschideri, peste 35 de noi locuri de muncă, oferind diverse beneficii noilor angajați. Printre acestea se numără programul flexibil, adaptat conform necesităților fiecăruia, bonusurile de fidelitate, creșterile salariale corelate cu vechimea sau cursurile de calificare, precum şi posibilitatea dezvoltării unei cariere în domeniu.

Noul restaurant se află în incinta Shopping City Galaţi, etaj 1, pe Bulevardul George Coşbuc, nr.251.