Destinatii de vacanta in pandemie

Unde se poate face plajă în octombrie la prețuri accesibile?

09.10.2019

Plajă în octombrie. Destinații cu vreme caldă în luna octombrie. Destinații plajă octombrie. Chiar dacă pentru România sezonul estival s-a încheiat, încă mai puteți găsi, la prețuri accesibile, destinații în care încă este vară. Așadar, vă oferim o serie de destinații în care puteți face plajă în luna octombrie, chiar și la începutul lunii noiembrie.

Plajă în octombrie. Prețurile sunt mai mici decât în sezon

Nu vă gândiți că este vorba de destinații prea scumpe! Ținând cont că este extra-sezon, prețurile sunt destul de accesibile, atât pentru biletele de avion, cât și pentru cazare.

Veste bună este că în destinațiile prezentate mai jos vă puteți bucura de o vreme perfectă de vară. Puteți sta la soare toată ziua, fără să vă faceți griji că veți suferi arsuri solare sau că veți face insolație. În plus, apa mării este incredibil de caldă, perfectă pentru bălăceală.

Plajă în octombrie. Destinații cu vreme caldă în luna octombrie. Destinații plajă octombrie. Așadar, care sunt cele mai accesibile destinații turistice în care puteți face plajă chiar și în luna septembrie?

Destinații cu vreme caldă în luna octombrie. Cipru

În Cipru puteți face plajă și baie în luna octombrie fără probleme.

Apă mării are în luna octombrie o temperatură medie de 25,6 grade. Temperatura maximă înregistrată este de 27,6 grade, iar cea minimă de 23,7 grade.

În plus, și începutul lunii noiembrie poate fi perfect să mergeți la plajă în stațiunile din Cipru. Temperatura mării mai scade puțin, însă veți putea face baie fără probleme.

Plajă în octombrie. Malta

Dacă vreți să vizitați Malta în octombrie, nu vă faceți griji că s-ar putea să nu puteți face plajă. Vremea și apa mării este extrem de bună.

Așadar, în octombrie, apă mării are în Malta o temperatură medie de 23,4 grade. Temperatura maximă este de 25 de grade, iar cea minimă de 21,8 grade.

În noiembrie este puțin mai riscant, în condițiile în care apa mării este mai rece, având o temperatură medie de 21,2.

Destinații cu vreme caldă în luna octombrie. Turcia

Și în stațiunile din Turcia vă puteți bucura de plajă în luna octombrie.

De exemplu, în Antalya, apa mării are o temperatură medie în octombrie de 24,7 grade. Temperatura maximă este de 27,1 grade, iar cea minimă de 22,3 grade.

Plajă în octombrie. Destinații cu vreme caldă în luna octombrie. Destinații plajă octombrie. Grecia

Dacă vreți să mergeți în octombrie în Grecia, vă sfătuim să alegeți insulele situate mai jos de Atena.

De exemplu, în Creta vă veți putea bucura de o baie în mare fără să tremurați, în contextul în care temperatura medie a mării este de 23 de grade. Maxima poate ajunge la 24,9 grade, în timp ce temperatura minimă este de 21,2 grade.

Și în Santorini este vreme de plajă. Acolo, temperatura medie a apei este de 22 de grade. Temperatura maximă este de 23,8 grade, iar cea minimă de 20,4 grade.

Citește și Destinații pentru Revelion 2020

 

 

 

Citiți și despre: