Planuri Frigotehnica 2020

Frigotehnica: Planurile pentru 2020 rămân neschimbate

08.04.2020

Planuri Frigotehnica 2020. Frigotehnica continuă să își consolideze poziția pe piața din țara noastră. Companie deținută de ROCA Investments își propune ca în 2020 să susțină tendința crescătoare a ultimilor ani și mizează în strategia sa de dezvoltare pe directa legătură dintre industria frigului și cea alimentară, domeniu care se păstrează stabil și profitabil chiar și în contextul pandemiei COVID-19.

Frigotehnica este liderul național în industria frigului comercial și industrial.

Planuri Frigotehnica 2020. Strategia companiei

În condițiile în care majoritatea companiilor locale sunt afectate deja de criză, planurile companiei Frigotehnica pentru 2020 rămân neschimbate. În plus, ambiția furnizorului de frig este să ducă mai departe demersurile de creștere regională începute deja prin demararea operațiunilor pe piața din Ungaria și consolidarea prezenței din Bulgaria și Ucraina.

Rezultate record în 2019

Rezultatele record din 2019 se datorează restructurării financiare și operaționale făcute cu succes de către ROCA Investments și profesionalismului angajaților Frigotehnica.

Anul trecut, compania a înregistrat un profit net de 1,9 milioane de euro, cu 7,4% mai mare față de 2018.

Planuri Frigotehnica 2020. ”Vom merge contra curentului”

„Vom merge contra curentului si țintim să depășim performanțele din ultimii ani. Suntem pregătiți să o facem. Pentru anul în curs avem bugetată o creștere a cifrei de afaceri cu peste 10% și suntem încrezători în capacitatea companiei să depășească, pentru prima data, bariera de 2 milioane de euro profit net. Mizăm pentru atingerea acestor obiective pe know-how-ul și pasiunea echipei excepționale pe care o avem alături, care a depășit 200 de persoane și continuă să crească”, a declarat Adrian Neacșu, CEO Frigotehnica.

Planuri Frigotehnica 2020. Cele mai bune rezultate din ultimul deceniu

După preluarea de către ROCA Investments, în urmă cu doi ani, Frigotehnica a raportat cele mai bune rezultate din ultimii 10 ani.

În plus, Frigotehnica a înregistrat în 2019 rezultate pozitive pe toate palierele financiare:

  • o cifră de afaceri de 25,4 milioane de euro
  • o EBITDA de 2,3 milioane de euro

„Ascensiunea Frigotehnica din ultimii doi ani este rezultatul măsurilor de restructurare operațională implementate după preluarea companiei de către ROCA Investments. Mai mult, în aceste momente de incertitudine generală și de adaptare la noua realitate economică, redescoperim importanța acestui domeniu de activitate, a serviciilor legate de conservarea și păstrarea hranei. Dacă am înțeles că mâncarea este o prioritate, păstrarea la rece este următoarea condiție de bază. Felicităm întreaga echipă Frigotehnica pentru ambiția și spiritul lor de a fi cei mai buni și a descoperi mereu lucruri noi”, a declarat Rudolf Vizental, CEO ROCA Investments.

Odată cu reconfirmarea poziției de lider în piața soluțiilor de frig din România, Frigotehnica și-a validat din nou și statutul de companie inovatoare și perseverentă.

Planuri Frigotehnica 2020. 250 de magazine

Pentru clienții companiei, retaileri de calibru internațional, Frigotehnica a construit și modernizat peste 250 de magazine doar în țara noastră. La acestea se adaugă:

  • peste 30 de proiecte în afara țării
  • aproximativ 20 de proiecte industriale

Citește și Șomaj România 2020: Situație dezastruoasă în hoteluri și restaurante

 

 

Citiți și despre:

  • Evenimentul România Durabilă – AgriBusiness are loc pe 7 noiembrieEvenimentul România Durabilă – AgriBusiness are loc pe 7 noiembrie Marţi 7 noiembrie, începând cu ora 8.30, are loc evenimentul România Durabilă - AgriBusiness "Contribuţia agriculturii la viitorul model economic românesc", în cadrul Academiei de Studii Economice - Aula […]
  • Idei de mesaje de Sărbători pentru mediul de afaceriIdei de mesaje de Sărbători pentru mediul de afaceri Idei de mesaje de Sărbători pentru mediul de afaceri. În perioada Sărbătorilor de Iarnă nu trebuie să vă neglijaţi nici partenerii de business şi nici angajaţii. Trebuie să le transmiteţi şi acestora, aşa cum […]
  • Piaţa de proiectoare, susţinută de Campionatul Euro 2016Piaţa de proiectoare, susţinută de Campionatul Euro 2016 Campionatul Euro 2016 a avut deja un prim efect în creșterea vânzărilor de proiectoare în mai toate gamele, de la modelele cu rezoluție SVGA până la cele cu rezoluție WUXGA. Astfel, Epson anunță o cotă de 33% […]
  • CITR are o nouă conducereCITR are o nouă conducere Noul CEO al CITR. Liderul pieței de insolvență din România a numit-o CEO pe Andra Olar-Caragea. Ea este fost coordonator al activității operaționale a companiei (COO). În plus, noul CEO deține opt ani de […]
  • Investiţii imobiliare 2020: Cele mai atractive proprietăţiInvestiţii imobiliare 2020: Cele mai atractive proprietăţi Investiţii imobiliare 2020. În prima jumătate a anului 2020, volumul investiţiilor imobiliare din România a totalizat aproximativ 395 de milioane de euro. Suma este cu 17% mai mare faţă de aceeaşi perioadă a […]