Stiri: Companii

Plastipak investeşte 2 milioane de euro în judeţul Prahova

30.08.2017

Grupul spaniol de construcţii Mantor a început lucrările pentru extinderea unităţilor de producţie pe care Plastipak le deţine în oraşul Urlaţi, judeţul Prahova. Astfel, compania Plastipak, care activează în industria de proiectare şi producere a ambalajelor, a alocat peste 2 milioane de euro pentru construcţia unei hale cu spaţiu de depozitare, efectuarea de modificări interioare şi extindere în zona birouri, precum şi pentru amplasarea a două silozuri, iar finalizarea lucrărilor de construcţie este prevăzută pentru luna octombrie, 2017.

“Construcţia noii hale Plastipak va aduce cu sine noi locuri de muncă în oraşul Urlaţi şi va avea o contribuţie majoră la dezvoltarea economică a zonei. Ne bucurăm foarte mult că există investitori care aduc valoare oraşului nostru”, a sups Marian Măchiţescu, primarul oraşului Urlaţi.

Fabrica de la Urlaţi este a douăzeci şi treia zonă de producţie Plastipak la nivel mondial, iar printre cei mai importanţi clienţi pe care îi deserveşte compania se numără Pepsi şi Procter & Gamble.