Plata cu cardul Posta Romana

Poşta Română introduce plata cu cardul

12.10.2018

Poşta Română introduce plata cu cardul. Compania a anunţat că a început dotarea subunităţilor cu terminale POS. La ora actuală, 50 de subunităţi poştale din România oferă clienţilor posibilitatea să efectueze plăţi cu cardul bancar.

În plus, alte 950 de oficii poştale vor oferi această posibilitate, până la finalul anului.

Plata cu cardul se va efectua pentru o gamă variată de servicii poştale.

Printre acestea se numără:

  • vânzare de mărfuri
  • timbre poştale
  • timbre fiscale
  • timbre judiciare
  • mandate încasare facturi
  • trimiteri de corespondenţă internă şi internaţională
  • trimiteri de colete interne şi internaţionale
  • servicii poştale express interne şi internaţionale

Plata cu cardul Poşta Română: Anunţul ministrului Comunicaţiilor

„De la preluarea mandatului de ministru al Comunicaţiilor, prioritatea mea în ceea ce priveşte Poşta Română a vizat deblocarea procesului de capitalizare. Astăzi, când această importantă etapă de redresarea a celui mai mare operator de servicii poştale din ţară este în linie dreaptă, putem să ne canalizăm toată atenţia pe dezvoltarea şi modernizarea Poştei, pentru a veni în sprijinul tuturor românilor care beneficiază de serviciile acestei companii strategice pentru ţara noastră”, a declarat Petru Bogdan Cojocaru, ministrul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale.

Plata cu cardul Poşta Română: Ce spune conducerea Poştei?

Conducerea Poştei Română afirmă că operatorul este într-un trend ascendent. În plus, acest lucru se va vedea şi pe parcursul anului viitor.

„Prin aceste investiţii ne dovedim respectul pentru clienţii noştri, fără de care Poşta Română nu ar exista, prin alinierea la tehnologiile curente, uşurându-le, astfel, relaţionarea cu angajaţii de la ghişeele poştale. Totodată, simplificăm munca angajaţilor noştri, oferindu-le condiţii de lucru mai bune. După capitalizarea recentă a companiei, Poşta Română este într-un trend ascendent, lucru care se va vedea şi pe parcursul anului viitor, în ceea ce priveşte investiţiile”, a declarat Mircea Tudosie, directorul general al Poştei Române.

Dotarea cu POS-uri se va realiza în etape

Terminalele POS se vor instala, la început, în subunităţi poştale informatizate din mediul urban. Acest lucru se va realiza în mod etapizat. Motivul ţine de dimensiunea reţelei Poştei Române şi necesităţile de ordin tehnic.

Românii pot beneficia de terminale POS în subunităţile din Bucureşti, Sibiu, Iaşi, Timişoara, Cluj- Napoca, Craiova, Braşov, Constanţa, Oradea, Târgu Mureş etc.

Citeşte şi Prima clădire de birouri din Campus 6 a fost finalizată

 

Citiți și despre: