plata in rate carrefour Mastercard

Mastercard și Carrefour România au lansat un programul „Plata în Rate”

26.10.2018

Mastercard și Carrefour România au lansat programul „Mastercard – Plata în Rate”. Lansarea reprezintă o premieră pentru zona de food retail din România. Serviciul de plată în rate le oferă deținătorilor de carduri Mastercard posibilitatea să opteze pentru plata în rate direct la POS într-un număr mare de locații din țară, indiferent de banca cu care lucrează magazinul respectiv.

Există însă condiţia ca acele carduri să fie emise de băncile înrolate în programul Mastercard.

Plata în rate Carrefour: Flexibilitate

Clienţii vor beneficia de capacitate extinsă de cumpărare şi de flexibilitate în ceea ce privește metoda de plată. De asemenea, aceştia beneficiază şi de un control mai bun al cheltuielilor și al finanțelor.

Plata în rate Carrefour: Ce spun reprezentanţii Mastercard?

Serviciul Mastercard „Plata în Rate” a fost lansat în urmă cu doi ani.

„Încă de la început, serviciul ‘Mastercard – Plata în Rate’ a fost adoptat rapid de consumatorii români: 1 din 3 posesori de carduri Mastercard eligibile pentru acest serviciu a optat pentru această metodă de plată. Nu poate decât să ne bucure o astfel de rată de adopție care demonstrează utilitatea serviciului oferit de Mastercard și relevanța lui pentru consumatorii români, unii dintre cei mai interesați consumatori la nivel european de noile tehnologii și de modul în care acestea le pot face viața mai ușoară.”, a declarat Mihaela Ciupală, Director Product Management, Mastercard România.

Începând cu octombrie 2018, clienții Carrefour vor putea plăti în rate produsele cumpărate cu cardurile Mastercard.

Plata în rate Carrefour: Procedura

Astfel, la casele Carrefour, după inserarea codului PIN, terminalul va afișa opțiunile disponibile pentru plata rate. Acest lucru se va putea afişa şi în funcție de configurația cardului.

Carrefour va putea permite, atât clienților noi, cât și celor existenți, să își programeze ciclul de plăți. Doar aşa pot obţine beneficii importante la realizarea plăților.

Plata în rate Carrefour: Anunţul retailerului

„Suntem foarte mândri de parteneriatul solid pe care l-am construit alături de Mastercard România și de rezultatele pe care le-am obținut împreună”, a explicat Alexandra Pescaru, Manager Sector Servicii, Carrefour România.

Conform acesteia, impactul în rândul clienților este semnificativ, mai ales prin proiecte care au stimulat plata cu cardul sau contactless.

„Ne bucurăm că vom putea scala acest efect pozitiv lansând programul Mastercard – Plata în Rate. Ne concentrăm eforturile pe calitatea serviciilor pe care le oferim clienților noștri și pe inovație, oferind multiple instrumente de plată, pentru o experință cât mai bună la cumpărături, punându-le la dispoziție tehnologii de ultimă generație în retail. De exemplu, am introdus deja case de marcat Self Check-out în peste 15 unități, hipermarketuri și supermarketuri, clienții având posibilitatea de a scana și plăti singuri produsele.

Citeşte şi Ce hoteluri noi se vor deschide în Bucureşti în 2019?

 

 

Citiți și despre: