Stiri: Companii

Plata rovinietei poate fi făcută și în magazinele partenere PayPoint

17.04.2014

Operatorul de plăţi PayPoint România oferă consumatorilor posibilitatea de a plăti contravaloarea rovinietei prin terminalele multifuncţionale PayPoint din toată ţara. Serviciul este lansat în colaborare cu Scala Assistance, companie autorizată pentru emiterea rovinietelor.

„Lansarea acestui serviciu, nou în mediul de retail, reprezintă un nou pas important realizat de PayPoint în vederea implementării unor linii noi de afacere şi diversificării portofoliului de parteneri pe segmente cât mai variate. Venim în întâmpinarea consumatorilor cu o reţea impresionantă de puncte de plată, oferindu-le de acum ocazia să achite şi contravaloarea rovinietei sigur şi rapid, în magazine de proximitate cu program prelungit de lucru. Suntem încântaţi de acest parteneriat care va contribui cu siguranţă la consolidarea poziţiei noastre de <<specialişti în plăţi>>’’, a declarat Mugur Dogariu, Managing Director PayPoint România.

Astfel, pentru a efectua plata pentru rovinietă, clienţii trebuie să se prezinte într-un magazin partener PayPoint unde este semnalizată disponibilitatea acestui serviciu şi să precizeze detaliile necesare emiterii rovinietei. Vânzătorul introduce datele pe terminal, iar clientul achită contravaloarea rovinietei în numerar. La finalul tranzacţiei acesta va primi bonul ce conţine toate detaliile privind plata.

“România are una dintre cele mai extinse reţele de drumuri naţionale din Europa şi ne doream asocierea cu o companie ce poate oferi o acoperire pe măsură. Soluţia propusă de PayPoint prin reţeaua sa vastă de terminale din întreaga ţară oferă clienţilor noştri posibilitatea să achiziţioneze rovinieta într-un mod sigur şi rapid, înainte de a pleca la drum”, au declarat reprezentanţii Scala Assistance.