Stiri: Retail

Supermarket Kaufland Sectorul 4 București

Plata cu tichetele sociale, disponibilă în Kaufland

15.08.2022

Warning: DOMDocument::loadHTML(): htmlParseEntityRef: no name in Entity, line: 12 in /home/jurnalul/public_html/www/wp-content/themes/jurnalul/functions.php on line 2878

Plată tichete sociale Kaufland. De la începutul lunii august, plata cu tichetele sociale din programul „Sprijin pentru România” va fi disponibilă în toate magazinele Kaufland din țară. În prima etapă, sunt acceptate cardurile sociale emise de Sodexo și Up România.

Plată tichete sociale Kaufland. Produse alimentare

Voucherele sociale din programul guvernamental „Sprijin pentru România” sunt destinate achiziției de produse alimentare și de mâncare caldă, precum preparatele de la punctul Grill din parcarea magazinelor Kaufland. Astfel, clienții vor fi îndrumați de către angajații de la casele de marcat să separe produsele alimentare de cele non-alimentare, care vor fi achitate folosind un alt mijloc de plată.

Plata la casele de marcat

Plata la casele de marcat se efectuează ca plata cu orice alt card. Cardul social pentru alimente permite plăți contactless, încă de la prima tranzacție, prin apropierea sa de terminalul POS.

Cardurile sunt alimentate de către autorități la fiecare două luni cu câte 250 de lei, în patru tranșe, până la sfârșitul anului.

Potrivit reglementărilor, se interzice utilizarea cardului în alte scopuri decât cele pentru care a fost emis, în caz contrar se sancționează conform legii.

Citeşte şi Ce beneficii oferă Kaufland România salariaţilor în 2022?