Stiri: IT&C

Platforma DealShaker, prezentă și în România

05.06.2017

DealShaker – una dintre cele mai importante platforme web de tranzacționare de bunuri și servicii din lume, cu peste 3 milioane de utilizatori – a fost prezentată, în premieră, în România în cadrul evenimentului „3 Day Kickstart Marathon”, desfășurat în perioada 2-4 iunie, la Romexpo.

La „3 Day Kickstart Marathon”, eveniment de promovare a metodelor alternative de plăți, experții români și internaționali au prezentat, pe înțelesul tuturor, toate informațiile despre Platforma DealShaker și moneda digitală OneCoin, iar membrii comunității și-au prezentat poveștile de succes.

Pe Platforma DealShaker, dezvoltată în jurul monedei OneCoin, sunt înscriși zeci de mii de comercianți din întreaga lume, din diverse domenii, precum comerț, turism, transporturi și IT&C. Pe baza accesului gratuit, utilizatorii din comunitatea OneLife pot vinde și cumpăra produse și servicii la prețuri competitive, în condițiile în care plata se face, parțial, în moneda digitală OneCoin.

„Misiunea OneLife este aceea de a crea o comunitate globală de utilizatori Web, care să folosească OneCoin pentru a avea acces la o serie produse diverse și tranzacții financiare rapide, sigure și ieftine, oriunde și oricând. România este pentru OneLife un reper important pe harta globală. Dezvoltarea susținută din ultimii ani a țării noastre, mediul economic dinamic și plin de oportunități, toate aceste semnale încurajatoare susțin interesul major al membrilor OneLife pentru extinderea rețelei în țara noastră”, a declarat Marian Grigore, OneLife Romanian Diamond.

Spre deosebire de alte monede digitale, OneCoin nu poate fi folosită în cazuri cu valențe penale, precum atacurile hackerilor asupra calculatoarelor din întreaga lume deoarece OneCoin include standardul KYC (Know Your Customer – Recunoașterea Clientului), care stochează și securizează datele de tranzacționare dintre utilizatori.

Cu peste 3 milioane de membri din 240 de naționalități, OneLife este una dintre cele mai dinamice comunități dezvoltată în jurul serviciilor financiare de pe internet. Pe lângă platforma DealShaker, OneLife oferă un pachet dinamic de programe e-learning, care îi ajută pe membrii săi să pună în practică cele mai inovative soluții financiare.