Platforma Galantom.ro atinge pragul de donații de 1.000.000 de euro

09.07.2017

Platformă online de fundraising pentru organizații nonguvernamentale, Galantom.ro a strâns, în decursul celor 4 ani de activitate, 1.000.000 de euro pentru cauze caritabile din domenii precum sănătate, mediu, educație. Peste 3.200 de oameni de bine s-au alăturat platformei online și, prin diferite metode, au ales să susțină cauzele caritabile în care cred.

Fie că au alergat la maraton, fie ca și-au propus o provocare personală prin care să își învingă limitele, fie că și-au dăruit ziua de naștere sau o pasiune, fie că au renunțat 30 de zile la fumat sau și-au donat banii primiți ca dar de nuntă, „galantomii” au ales să folosească aceste motive ca să susțină un proiect al unei organizații nonprofit și să contribuie la implementarea acestuia în comunitate.

„De multe ori când am nevoie de un puseu de energie și motivație, intru pe Galantom și citesc poveștile oamenilor frumoși care fac eforturi să susțină, prin fundraising voluntar, proiecte sociale ce contribuie la rezolvarea problemelor comunităților lor. Asta mă umple de energie pozitivă și speranță că lucrurile merg pe un făgaș bun. Un indicator îmbucurător pe platformă este nivelul ridicat al donației medii care se menține de mai bine de 2 ani  în intervalul 110-120 RON”, susține Gabriel Solomon, inițiator Galantom.ro.

Galantom reunește oameni diferiți în convingeri, valori, statut social, profesii sau pasiuni, dar care au în comun dorința de a face bine, parte din ei în mod constant, contribuind la dezvoltarea acestei comunități unice în jurul platformei.

Peste 140 de ONG-uri au utilizat cu încredere platforma pentru a strânge fonduri, printre care HOSPICE Casa Speranței, Salvați Copiii, United Way, Noi Orizonturi Familia, Învingem Autismul, HelpAutism, Pădurea Copiilor, MaiMultVerde, WWF România, Asociația P.A.V.E.L., HHC România, OvidiuRo, Fundația Principesa Margareta a României, Școala de Valori, Ajungem Mari și altele.

 

 

Citiți și despre: