Slide

Stiri: Retail

Platforma profi.ro/ajutor-ucraina

S-a lansat platforma profi.ro/ajutor-ucraina!

03.03.2022

Platforma profi.ro/ajutor-ucraina. A fost lansată platforma www.profi.ro/ajutor-ucraina/. Această iniţiativă oferă o șansă pentru ca mulți dintre cei peste o sută de mii de ucrainieni refugiați în România în ultimele zile să găsească ajutorul de care au nevoie. Cererile celor care caută ajutor se întâlnesc cu ceea ce nu doar Profi, ci și fiecare dintre noi, oameni și firme deopotrivă, oferă din suflet pentru a-i sprijini.

Intuitivă și dezvoltată în limbile română, ucrainiană, engleză și rusă, platforma face extrem de ușoară comunicarea dintre cei cei care caută și cei care oferă ajutor.

Ce spune directorul Profi?

“Invităm cât mai mulți oameni, donatori și refugiați, să acceseze platforma pentru ca ajutorul să vină cât mai repede!”, declară Calin Costinaș, Director general adjunct Profi.

O zonă specială în această platformă este destinată marilor donatori care furnizează importante cantități de produse.

Platforma profi.ro/ajutor-ucraina. Parteneriate

Platforma este întărită considerabil prin parteneriatele semnate între Profi și Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale pe de o parte, iar pe de alta de Profi și Crucea Roșie. Aceste parteneriate facilitează colectarea ajutoarelor și apoi distribuirea lor în cel mai scurt timp acolo unde e nevoie de ele.

Parteneriatul cu MADR prevede crearea cadrului instituțional pentru colaborare în vederea acordării de asistență și ajutor umanitar către ucrainienii refugiați în România. Autoritatea semnalează care sunt necesitățile, iar Profi asigură bunurile de strictă necesitate ce constau din hrană, apă, materiale de întreținere și igienă.

Crucea Roşie

La rândul său, Crucea Roșie are experiența și canalele prin care și ea poate afla cu rapiditate unde este nevoie de ajutor, deținând totodată voluntarii și mijloacele care pot face ca ajutoarele să ajungă în cel mai scurt timp acolo unde este nevoie de ele.

Citeşte şi Noul PROFI impulsionează performanțele retailerului