Stiri: Retail

Platforma Romcard e-wallet, integrată cu succes de către Carrefour România

25.11.2016

Platforma Romcard e-wallet a fost integrată cu succes de către Carrefour România, în noua aplicaţie mobilă Carrefour Pay, disponibilă în toate magazinele reţelei din ţara noastră. Astfel, aplicaţia Carrefour Pay, disponibilă atât pentru sistemul de operare Android cât şi pentru iOS, permite efectuarea plăţilor în siguranţă la casele de marcat doar prin scanarea codului QR.

De asemenea, aplicaţia permite şi verificarea tipului de produs prin scanarea codului de bare şi generarea unei facturi fiscale care poate fi trimisă la adresa de email dorită.

“Suntem încântaţi de decizia Carrefour de a alege Romcard. Astfel, creăm bazele unor soluţii de plată mobilă de ultimă oră care vor schimbă fundamental procesul de procesare a plăţilor în ţări precum România”, a declarat Utku Orgendil, director general Provus Group.

Platforma Romcard e-wallet este o soluţie modernă şi sigură pentru stocarea şi utilizarea cardurilor bancare, într-un mediu autorizat PCI-DSS. Platforma este foarte flexibilă şi accesibilă şi poate fi integrată în orice soluţie la casă de marcat.