Stiri: Logistica

Zboruri Wizz Air 2023.

Wizz Air, decizie importantă pentru toţi clienţii

23.06.2020

Plăţi fără contact Wizz Air. Toate plăţile de la bordul avioanelor Wizz Air, care operează zboruri de la şi spre baza din Timişoara, vor putea fi efectuate doar prin mijloace de plată fără contact, începând de luni, 22 iunie. Proiectul-pilot este lansat în urma măsurilor luate deja de către companie începând cu luna mai, precum încurajarea plăţilor fără contact la bordul aeronavei şi eliminarea tuturor revistelor, pentru a elimina orice contact fizic nenecesar între pasageri şi echipaj.

Plăţi fără contact Wizz Air. Măsuri de precauţie

Măsurile de protecţie, precum şi sănătatea şi siguranţa pasagerilor şi a echipajului sunt primele pe lista de priorităţi ale companiei. Aşadar, pentru a ajuta pasagerii şi echipajul să călătorească în siguranţă şi fără griji, Wizz Air a implementat măsuri de igienă suplimentare pentru a sprijini distanţarea fizică în timpul îmbarcării şi curăţenia sporită la bord.

Ca parte a măsurilor de protecţie, pasagerii ar trebui să facă check-in şi orice achiziţii de servicii online, cum ar fi plata pentru bagajele suplimentare, pentru a reduce interacţiunea neesenţială la aeroport.

În efortul de a limita răspândirea posibilelor infecţii, pasagerii sunt rugaţi să respecte noile reguli de distanţare fizică atât în timpul îmbarcării, cât şi al debarcării.

Plăţi fără contact Wizz Air. Filtrele HEPA

Deşi filtrele HEPA ale tuturor aeronavelor Wizz Air filtrează 99,97% din virusuri şi bacterii din aerul din cabină, echipajul, precum şi pasagerii trebuie să poarte măşti pe tot parcursul zborului.

Echipajul de cabină va distribui şerveţele de igienizare fiecărui pasager. În plus, pe zborurile unde gradul de încărcare permite, echipajul va supraveghea distanţarea locurilor între pasageri.

Compania va continua programul său de curăţenie zilnic strict, aeronavele fiind dezinfectate în timpul nopţii, în conformitate cu indicaţiile oficiale.

Citeşte şi Băncile din ţara noastră au soluționat deja 90% din cele 362.000 de solicitări de suspendare a obligațiilor de plată primite de la clienți