Plati mobile Up Romania

Up Mobil Pay, soluţia de plăţi mobile lansată de Up România

08.10.2020

Plaţi mobile Up România. Compania a anunţat lansarea Up Mobil Pay, propria soluţie de plăţi mobile pentru sistemul de operare Android, disponibilă pentru toate cardurile preplătite de beneficii oferite de către companie.

Noua soluţie de plată este valabilă pentru cardurile:

  • Up Dejun
  • Up Cadou
  • Up Vacanţă şi
  • Up Cultură

Plăţi mobile Up România. Cum se realizează plata?

Utilizatorii de telefoane Android, care dispun de funcţia NFC securizat, dotat cu PIN, parolă, model grafic, senzor amprentă sau recunoaştere facială, îşi pot adăuga cardurile în Up Mobil Pay, direct din aplicaţia Up Mobil, fără a mai fi nevoie de instalarea unei alte aplicaţii.

Adăugarea unui card Up România în Up Mobil Pay durează aproximativ 30 de secunde şi poate fi începută fie din ecranul de administrare card, secţiunea „Cardurile mele”, accesibilă din meniul principal al aplicaţiei, fie din ecranul pop-up, afişat la prima accesare a noii versiuni a aplicaţiei.

Plăţi mobile Up România. Fiecare plată este securizată

Fiecare plată cu telefonul efectuată prin intermediul Up Mobil Pay este securizată şi necesită validarea utilizatorului, utilizatorii aplicaţiei vor putea efectua plăţi cu telefonul folosind cardul setat ca implicit în aplicaţie sau alegând cardul cu care doresc să efectueze plata înaintea unei tranzacţii, iar imediat ce plata este validată se va primi mesaj de confirmare a plăţii.

De asemenea, tranzacţiile efectuate cu telefonul vor putea fi identificate în istoricul de tranzacţii din tabloul de bord al aplicaţiei Up Mobil şi vor fi trimise notificări de tip push pentru fiecare tranzacţie.

Plata cu telefonul va putea fi efectuată la orice partener afiliat reţelei de parteneri Up România cu un POS contactless.

Citeşte şi Premieră pentru România pe piaţa serviciilor stomatologice