Stiri: Energie

Plățile cu cardul în stațiile Petrom, în creştere

17.08.2018

Mastercard şi stațiile Petrom au lansat o campanie menită să încurajeze plățile electronice cu cardul în rândul consumatorilor din România. Campania se desfășoară sub umbrela „E normal să visezi la un an de plimbări cu mașina. Așa cum e normal să plătești cu Mastercard în Petrom”.

În primele şapte luni ale anului 2018, plățile cu cardul în stațiile Petrom au înregistrat o creștere cu 11% față de aceeași perioadă a anului trecut.

Plățile cu cardul deţin numeroase avantaje, consumatorii care folosesc aceste instrumente de plată beneficiind de confort, siguranță și comision 0 pentru plata la comercianți.

„Tuturor ne place să călătorim. Și ce moment mai bun am putea alege să explorăm România, decât în acest an aniversar, în care Mastercard și stațiile Petrom fac cinste cu carburantul? Invităm posesorii de carduri Mastercard din România să alimenteze în stațiile Petrom și să se înscrie în campanie pentru a se bucura de unul dintre cele 110 premii de vacanță! Apoi, odată pregătiți pentru drum, îi sfătuim să aibă la îndemână cardul Mastercard, pentru a avea parte de cea mai ușoară și sigură modalitate de plată disponibilă”, a declarat Diana Tănase, Marketing Manager, Mastercard România.

Progresul plăților cu cardul este vizibil și constant, iar potențialul de creștere rămâne foarte mare. Astfel, Mastercard și stațiile Petrom răsplătesc consumatorii care aleg plățile electronice în detrimentul plăților cash. Cei care plătesc cu cardul lor Mastercard în orice stație Petrom în perioada 15 august-30 septembrie și participă la promoție pot câștiga unul din cele 10 premii, constând în carburant pentru 1 an sau 100 de plinuri în valoare de 300 de lei fiecare.

Prin parteneriatul cu stațiile Petrom, Mastercard continuă, aşadar, să comunice plățile cu carduri Mastercard ca fiind parte din normalitatea oricărei zile și să invite consumatorii să își înregistreze valoarea tranzacției pentru a se putea bucura de premii. De la lansarea acestui mecanism, la începutul lui 2017, și până în prezent, peste 750.000 de posesori de carduri Mastercard au răspuns afirmativ invitației Mastercard și s-au înscris în campanii, iar câștigătorii au fost răsplătiți cu premii de peste 250.000 de euro.

„În ultimii ani, am observat o tendință de achitare cu cardul tot mai mare din partea consumatorilor noștri, pe care ne dorim să o alimentăm în continuare, alături de partenerul nostru Mastercard. Stațiile Petrom se aliniază la nevoile și stilul de viață tot mai modern al românilor, alimentându-le pofta de călătorii și oferindu-le o experiență cât mai facilă de cumpărături în stații”, a declarat Decebal Sorin Tudor, Retail Manager, stațiile Petrom.

Consumatorii care doresc să se înscrie în concurs trebuie să plătească pentru cumpărăturile efectuate la stațiile Petrom cu un card Mastercard sau Maestro și să trimită un SMS cu valoarea tranzacției la numărul 3725 sau să înscrie datele pe site-ul https://participare.mastercard.ro/.